2020. 05. 08., Péntek, 14:28

Az alkoholizmus legmagasabb szintje - Mozgó tartálykocsiból itta a bort - VIDEÓ

Elképesztő manővert hajtott végre egy szomjas amerikai, aki egy mozgó, bort szállító tartálykocsit lékelt meg.

A kaliforniai Modestóban emelte piedesztálra a tolvajlás művészetét - vagy az alkoholizmusét? - egy férfi, mikor autójával egy bort szállító kamion elé hajtott és vészjelzőjével félreállította. A jármű fedélzeti kameráján jól látni, hogy a tettes egy szál gatyában kikászálódik a kocsijából, kinyitja a csomagtartót, ahonnan valamit elő szeretne venni (kannát?), ám a kamionos ezt már nem kívánta megvárni, ezért továbbhajtott. A férfi kétségbeesetten rohant utána, majd felugrott a pótkocsira, melynek ügyesen az aljához mászott, és az ott található szelepet megnyitva lefetyelni kezdte a tartályban található bort.

A sofőr mindezt a műszerfal jelzéséből vette észre, mely mutatta, hogy folyadék tűnik el a tartályból. Kihívta a rendőröket, akik megtalálták a pótkocsi alján továbbra is csüngő férfit, aki épp a vörösbort nyakalta.

- Úgy helyezkedett el a tanker alatt mint aki épp egy hóangyalt készít - mondta az egyik járőr. A tartálykocsiból végül összesen 1000 gallon, közel 3800 liter vörösbor veszett oda az autópályán, meg persze ebből valamennyi a tettes, Moreno gyomrában. A férfit letartóztatták.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: