2018. 12. 28., péntek, 11:21

A Top 10 legnézettebb videónk 2018-ból - Retro fesztivál, Mr Busta Kaposváron, hogy kell csajozni...

Év végére érve ismét összeállítottuk legnézettebb videóinkból készült toplistánkat, hogy újra tudjatok egyet derülni, csodálkozni, megbotránkozni. A válogatásból kiderül többek között, hogy mit keres egy Aprilia 10 méter mélyen a víz alatt, hogy kell mulatósra bulizni és csajozni Kaposváron, na meg hallhattok pár magvas gondolatot a Badacsonyból...

1. Robogó 10 méterrel a vízszint alatt

Közel 30 ezren néztétek meg munkatársunk Gyékényesen készített víz alatti videóját, melyben egy Aprilia robogó is feltűnik. Előttünk is rejtély, hogy miért pont ez a videó lett a toronymagas győztes nézettségi versenyünkön, nem sejtettük, hogy ennyi búvár és/vagy motor rajongó van köztetek...

 

 

2. Dombóvár, mint az ország pornófővárosa

A legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal kutatásából az derült ki, hogy Dombóvárról érkezett a legtöbb szexre irányuló keresés. Ellátogattunk a szomszédvárba, hogy kifaggassuk a helyieket, mit szólnak az elismeréshez. A megmosolyogtató véleményeket 15 ezren néztétek végig, ami a dobogó második helyére repítette a videót.

 

 

3. Az első kaposvári Retro Fesztivál

Márciusban került megrendezésre az első kaposvári Retro Fesztivál, mi pedig kihasználtuk a lehetőséget, hogy kifaggassuk a bulizókat a kaposvári retro bulikról, azonban kérdéseinkre túl sok választ nem kaptunk, így a végén inkább már a mikrofont is a kezükbe adtuk... 

 

 

4. Mr. Busta x kaposvári forgatás

Mr. Busta júliusban Kaposváron forgatta Sahip-al közös klippjét, ahol olvasónk beszámolója és képe alapján megjelentek a rendőrök is. Sahip jelezte szerkesztőségünk felé, hogy a miértekkel kapcsolatban van több tisztázni való dolog is, ezért egy videós interjúban öntöttünk tiszta vizet a pohárba. Több mint 7 ezren voltatok kíváncsiak a tiszta vízre.

 

 

5. Mulatós bulika a Desedán

A második bulivideó a listán, melyet júliusban forgattunk a desedai szabadstrandon. Úri közönség, Kiss Dani, na meg a "legjobb pasik". Zsátár!

 

 

6. Balkáni állapotok a Füredi csomópontban

Október elején elég durva körülményekkel találkozhatott az, aki áthaladt a Füredi csomóponton. Egyik nap fogtuk magunkat, és reggel 8-kor és délután 4-kor kiálltunk a kereszteződésbe, hogy bizonyítékot szerezzünk az állandó torlódásokról. A téma úgy tűnik nem csak minket foglalkoztatott, 5 ezren néztetek rá a videóra.

 

 

7. Próbakörre vittük Magyarország legújabb tűzoltóautóját

Január 5-én a KÖTÉL szertáránál került sor a Kaposváron üzembe helyezett, vadiúj tűzoltóautó bemutatására. Volt szerencsénk elvinni egy próbakörre, ti pedig legalább annyira kíváncsiak voltatok rá, mint mi.

 

 

8. Kiderítettük, hogyan kell csajozni Kaposváron!

Mi is lenne jobb alkalom arra, hogy a végére járjunk ilyen rendkívül fontos kérdésnek, mint az áprilisi Kaposvári Egyetemi Napok? A közel ötezres megtekintés a bizonyíték rá, hogy igen hasznos tanácsokkal láttak el minket!

 

 

9. Badacsony x május elseje x magvas gondolatok 

Hagyományos májusi badacsonyi túránkról készült videónkat mindig előszeretettel fogyasztjátok, ez idén sem volt másként. Bor, mámor, Badacsony.

 

 

10. Még Darth Vader is a Videotonba jár fénykardot gyártatni!

Derül ki a Videotonban forgatott kisfilmünkből, mely annyira népszerű volt, hogy elcsípte toplistánk 10. helyét.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: