2016. 12. 05., Hétfő, 14:44

Plaza Mikulás: idén helikoptert kérnek a gyerekek!

December 4-én nagy zsivaj fogadott minket a Kaposvár Plazaban, ugyanis a Mikulás fogadta itt a gyerekeket és a Mikulásgyár is megnyitott. Kíváncsiak voltunk jók-e az "idei" gyerekek, így kaptunk az alkalmon és meginterjúvoltuk a Mikit és a gyerekeket. És ha már ott voltunk, a Mikulásgyár batyujába is tettünk egy kis elemózsiát és ruhákat...

Ha ti is szeretnétek segíteni a Mikulásgyárnak és rajtuk keresztül a rászorulókon, december 21-ig megtehetitek. Azon kívül hogy jó célt szolgál a segítségetek, azért is érdemes adományozni, mert idén a bevásárlóközpont egy 10 000 forint értékű üdülési csekkel mond köszönetet minden adományozónak, melyet a www.udulnijo.hu honlapon lehet beváltani. 

MikulásGyár tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot, könyvet gyűjt.

Az önkéntesek az adományokat dobozokba szelektálják, majd ezeket a dobozokat a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta.

A Vöröskereszt a dobozok tartalmát - már csomagokként - rászorultsági alapon osztja szét.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: