Beküldés
Nyereményjáték

Mozizz a Plazma Ponttal! Most 50 jegyet sorsolunk!

25

 

Ráadásul ahhoz, hogy ezen jegyek egyikét megkaparintsátok nem is kell túl sok mindent tennetek, csak kövessétek az alábbi utasításokat.

Ahhoz, hogy a kérdésekre helyesen tudjatok válaszolni, kell némi felzárkóztatást is eszközölnünk, így mesélünk picit a kaposvári Plazma Pontról azoknak, akik esetleg nem ismernék a helyi központot. Az Áchim András utcában immár lassan két éve található meg a Plazma Pont, ahol napról napra kellemes és kifogástalan körülmények között várják a plazmaadókat, akik a kis uzsonnacsomag mellé nem titok, hogy minden alkalommal pénzt is kapnak a plazmaadásra fordított idejükért.

 

 

De mi az a vérplazma? A plazma a vér folyékony alkotórésze, egy szalmasárga folyadék, ami 90% vízből 10% fehérjékből áll. Ezek a fehérjék mesterségesen nem előállíthatók, viszont bizonyos gyógyszerek készítéséhez szükségesek. Ezért van szüksége ránk is a Plazma Pontnak és ezzel tudunk segíteni másokon. Ehhez első lépésként csak egy időpont kell, amit telefonon, weboldalon vagy személyesen kérhetünk a kaposvári Plazma Ponton.

 

 

Most, hogy már kicsit felzárkóztatok a Plazma világából, jöjjenek a kérdéseink, melyek megválaszolásával páros jegyeket nyerhettek a kaposvári Kultik moziba!

A belépők beválthatók bármely Kultik moziban, a hét bármely napján, 2D-s és 3D-s  filmekre, a premierek kivételével bármely előadásra szeptember 7-ig!

 

 

Mit kell tenned?

1/ Lájkold a 74nullanulla facebook oldalát!

2/ Lájkold a Plazma Pont Kaposvár facebook oldalát!

3/ Oszd meg a játékot!

4/ Jelöld meg a poszt alatt azt, akivel együtt mennél a moziba!

5/ Válaszd ki a helyes megfejtéseket!

6/ Irány a mozi!

 

A játék 2019. augusztus 23., 20 óráig tart, a nyertest pedig e-mailben értesítjük!

1 Mi a kaposvári Plazma Pont címe?
2 Mi készül a vérplazmából?
3 Milyen színű folyadék a vérplazma?
4 Hogyan lehet időpontot foglalni?