2023. 11. 24., Péntek, 15:32

Így ünnepelte 6. szülinapját a Fitness Aréna - GALÉRIA

Csütörtökön ünnepelte 6. születésnapját Kaposvár legnagyobb fitness terme, a Fitness Aréna, ahol az ünneplés mellett számtalan fitness terméket kipróbálhattak a látogatók, és lehetőség volt ingyenesen részt venni többféle csoportos órán.

A szülinapon sor került egy különleges bejelentésre is, melyet már sokan vártak: december 1-től hosszabb nyitvatartással várja a sportolni vágyókat a Fitness Aréna, hétfőtől péntekig hajnali 4-től egészen éjfélig, hétvégente pedig 6-tól 22 óráig. 

A teltházas esemény látogatói egy bemutató edzést is megtekinthettek Markovics Petra kétszeres világbajnok és Balassa Andrea junior kategória győztes prezentálásában. Plajbász István, a lányok edzője egy versenysorozatra készíti fel a kaposvári versenyzőket, melynek első állomása egy jövő tavaszi világbajnoki kvalifikációs verseny, majd a júniusi budapesti világbajnokság.

Az edzés jól szemléltetette a számukra kijelölt speciális edzésformák/táplálkozás különbségeit a lányok izomzatán, melyeket kifejezetten az ő testalkatukhoz és a meghódítani kívánt kategória alapján alakított ki István. Az átmozgató edzés után a színpadi mozgáskultúrából is ízelítőt kaptak a szülinapozók. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: