2022. 12. 05., Hétfő, 08:05

Adventi játszóház a Honvéd utcai Tagóvodában - GALÉRIA

November utolsó napján ellátogattunk a Honvéd utcai Tagóvodába, ahol ismét adventi játszóházat szerveztek az óvodapedagógusok, nevelők a Honvéd ovis Családok részére.

Az advent, a karácsony a közösségek ünnepe is, ezért kiváló alkalom volt a program arra, hogy a szülők a gyerekekkel közösen tevékenykedjenek, és közben kicsit beszélgessenek, ismerkedjenek egymással is.

Az óvodapedagógusok, a nevelést segítő kollegák igazán színes, kreatív ötletekkel, érdekes tevékenységekkel várták a kicsiket. Az egyik legérdekesebb program idén is a mézeskalács diszítés volt, most Gerbovitsné Steinbacher Angéla mézeskalács díszítő mutatta be a díszítés fortélyait, segített kicsiknek-nagyoknak.

A szépen feldíszített óvodában – a Maci csoportos óvodások műsorával, közös gyertyagyújtással, közös ünnepléssel indult a program.

Nyári Lászlóné, tagintézmény-vezető – köszöntőjében hangsúlyozta, hogy az elkövetkező hetekben próbáljunk figyelni önmagunkra, családunkra, barátainkra, hogy sikerüljön elcsendesednünk és mindazt megtennünk, amire a hétköznapokon nem jutott idő. Lehetőségeinkhez mérten tegyük meghitt és varázslatos ünneppé a Karácsonyt, törekedjünk rá, hogy megerősödve, hittel és reménnyel vágjunk bele majd a 2023-as esztendőbe.

A kicsik örömteli, esti tevékenykedését a fotógalériában mutatjuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: