2018. 05. 07., Hétfő, 13:21

Vasak & csajok - Jennifer & Volkswagen Golf VI GTI

Új rovatunkban a szépségé lesz a főszerep. Olyan kaposvári vasakat fotózunk le, amelyekre mindenki felfigyel a városban, ráadásul olyan helyi lányokkal ötvözzük őket, akik miatt még az ilyen gyönyörű járművek is háttérbe szorulnak. Rovatunk első alanya Jennifer volt, aki egy Volkswagen Golf VI GTI-t vett a szárnyai alá.

A vas:

Az autó egy 2010-es Golf 6 GTI, annak is a sport változata, ami megmutatkozik az első és hátsó lökhárítón, a küszöb spoileren, a belsőn és persze a motorban. A motor egy 2 ezres, turbós benzines, ami gyárilag 211 lóerőt tud, mára ez egy motoroptimalizálással 250 lóerőre változott. A motorban helyett kapott egy FORGE lefújószelep is. A kipufogónak kapott egy kicsit sportosabb hangzást úgy, hogy kiiktatták a középdobot. 

A felnik 19”-os Vossen CVT Style alufelnik ezüst és szálcsiszolt színkombinációban, 215/35 gumikkal. Az autó alatt egy levegős futómű dolgozik, amivel lehet szabályozni az autó hasmagasságát, egészen a gyári magasságtól a földig való leültetésig.

A csaj:

Szamosi Dzsenifer egy kaposvári születésű, 20 esztendős hölgy, aki 2017-ben megnyerte a Kaposvár Szépe szépségversenyt. Nem ez volt az első alkalom, amikor szerepelt a megmérettetésen, hiszen 2014-ben is indult, akkor a 3. helyen végzett. Dzsenifer rengeteget köszönhet Varga Andrea Lusynak, aki felkészítette, támogatta és biztatta, amely hozzájárult ahhoz, hogy elérje céljait. Jelenleg gyógymasszőrnek tanul, mellette modellkedik, de mint mondja, furcsa lehet, hogy egy tetovált lány miként modellkedhet. Sok kérdést kapott ebben a témában, de a mai napig kitart amellett, hogy egy tetoválás, ha szépen van kivitelezve, nagyon mutatós tud lenni a testen.

Szerinte nem akadály, ha valakin van tetoválás, és nem állhat ez egy modell útjában, ráadásul az autók és motorok társaságában készült képeken még jól is mutat egy-egy ilyen alkotás, ha úgy fotózzák, ahogy az illik hozzá. Szeretne a jövőben is ezen a pályán mozogni, hiszen szereti ha fotózzák, és örülne, ha tudna ezzel továbbra is foglalkozni.

Ha meg szeretnétek mutatni a saját vasat, vagy modellt állnátok mellettük, írjatok nekünk a 74nullanulla@gmail.com címre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: