2024. 03. 18., Hétfő, 13:16

Hétvégén Szvoboda Bence emléke előtt tisztelgett a nemzetközi motoros közösség

Szvoboda Bence Emlékverseny – Egy Példakép Tiszteletére - elnevezéssel hirdettek versenyt Piliscsévre a március 16-17-i hétvégére. Ahogy a szervezők az MX Centrum írja,  az emlékére rendezett verseny, a Mx Open Memorial of Bence Szvoboda méltó tisztelettel és megható emlékezettel szolgál azok számára, akik szerették őt és felnéztek rá.

A magyar közönség számára ez egy ritka lehetőség, hogy élőben lássa és átélje azt a magas szintű versenyzést, amit Szvoboda Bence képviselt. A piliscsévi krosszpályán összegyűlő nemzetközi mezőny garantálja, hogy az emlékverseny egy felejthetetlen élmény lesz mindazoknak, akik tisztelték és szerették őt, valamint mindazoknak, akik a motorosport iránt érdeklődnek - írták a szervezők a verseny hivatalos oldalán. 

A hétvégi verseny, az MX Open Memorial of Bence Szvoboda célja az volt, hogy megmutassa a magyar közönségnek azt a szenvedélyt és elszántságot, amit Bence mindig is magáénak vallott. 

Legyünk együtt ezen a különleges napon, hogy közösen emlékezzünk és ünnepeljük azt a személyt, aki örökre velünk marad szívünkben.

Méltó tiszteletadás ez Bence emléke előtt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: