2024. 02. 29., Csütörtök, 14:14

Holnaptól új kedvezmények lépnek életbe a kaposvári buszokon, ennyibe fognak kerülni a bérletek!

Új kedvezmények lépnek életbe a kaposvári közösségi közlekedésben 2024. március 1-től.

Az önkormányzat döntésének értelmében a 14 év alatti iskolások számára 315 forint lesz a havi bérlet Kaposvár Kártyával, amelyet minden a városban tanuló diák kiválthat – lakcímétől függetlenül – a Tourinform Irodában. A bérlet megvásárlásához és használatához érvényes diákigazolvány és Kaposvár Kártya szükséges.

Fentiekhez hasonlóan a 65 év alatti kaposvári nyugdíjasok számára is elérhető lesz a 315 forintos havi bérlet, amelynek kiváltásához szintén Kaposvár Kártya és nyugdíjas igazolvány kell majd.

A kedvezményes bérleteket a Kaposvári Közlekedési Központban lehet majd kiváltani a Kaposvári Közlekedési Zrt. jegyirodájában.

Nyugdíjas igazolvány készítéséhez a következőek szükségesek: 1 évnél nem régebbi fénykép, személyi igazolvány, lakcímkártya, nyugdíjas törzslap. A jogosultságok igazolásához szükséges olyan határozat bemutatása, ami igazolja a nyugellátásra jogosultságot.

Azon utasok, akik a jogosulti körbe tartoznak és nyugdíjas bérlet vásárlását tervezik, de nem rendelkeznek nyugdíjas igazolvánnyal, annak kiváltását kezdjék meg az Áchim András utca 1. szám alatti pénztárban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: