2024. 02. 05., Hétfő, 13:35

Napimádók figyelem! Pénteken akár 20 fokig melegedhet a hőmérséklet

Ennyi volt a télnek?

Hétfőn marad a szeles idő, a délnyugati tájak kivételével sokfelé erős, viharos lesz a nyugati-északnyugati szél. Napközben kora tavaszias időben lesz részünk, 11 és 17 fok közé melegszik a levegő - írja az Időkép.

Kedden még naposabb időre van kilátás, elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napfényt. Említésre méltó csapadék sehol sem várható. A nyugati-délnyugati szél még sokfelé élénk, erős lesz, de viharos már csak néhol lehet. Reggelre a kevésbé szeles délnyugati tájakon foltokban pára, köd képződhet. Folytatódik a kora tavaszi idő, a csúcshőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Szerdán a felhőátvonulások közt hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, esni sehol sem fog. Továbbra is sokfelé élénk, erős, néhol viharos lesz a délnyugati szél. Napközben 11 és 16 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön többfelé kisüthet a nap hosszabb időszakokra, viszont pénteken országszerte sok felhő lesz felettünk. Általában száraz időben lesz részünk, csak néhol fordulhat elő átmenetileg kisebb eső, zápor. 

Folytatódik a szeles idő, pénteken a Dunántúlon ismét nagy területen viharossá fokozódik. Csütörtökön 8-16, pénteken 10-18 fokot mutathatnak a hőmérők.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: