2024. 01. 26., Péntek, 15:08

Ilyen Kaposvár legolcsóbb, és legdrágább eladó háza

A legolcsóbb házikót 1,49 millió forintért árulják, a legdrágább minimál haciendáért 350 milló forintot kell kipengetni.

 

A Facebook, a Jófogás, és az Ingatlan.com kínálatát vizsgáltuk át, hogy felleljük a legolcsóbb, és legdrágább ingatlanokat Kaposváron.

Az, hogy a legdrágább kecó a com-on lesz majd, nem okozott nagy meglepetést, ellentétben azzal, hogy a legolcsóbb házacska is a legdrágább ingatlanos hirdetési portálon kínálja magát.

A legolcsóbb házat 1,49 millióért lehet megvenni.

Megkerestük a hirdetőt, hogy nem elírás e az ár, azt mondta, hogy nem, de felfelé alkudni mindig lehet.

3 hete hirdeti a zártkerti  ingatlant, naponta olyan 3-4 érdeklődője akad. Eelőször a Facebook-on hirdetett, de ott brutálisan sokan írtak rá a ház miatt, úgyhogy inkább törölte a hiredetést.

Kaposvár zártkerti részén 4-5 éve lehetett ilyen áron megcsípni házikókat, víz, villany van, panorámás helyen, felújítást igényel, akár életvitelszerű tartózkodásra, vagy hétvégi háznak is használható  - áll a hirdetésben.

A legdrágább luxus-ingatlanért bizony mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, egészen pontosan 350.000.000 forint kell leperkálni érte.

Ezen az áron 233 olyan zártkerti háziókat vehetünk meg, mint a fenti.

A 2012-ben megépült 270 m2-es energiatakarékos panorámás ház a luxust és a kiváló műszaki megoldásokat ötvözi - írják róla.

Akinek van némi rálátása a nemzetközi ingatlanpiacra, az tisztában van vele, hogy a minimál-stílusú ingatlan olyan adottságokkal rendlekezik, hogy bárhol állhatna a világon, Miamitól Dél-Afrikán át akár Ausztriáig, de ezt Kaposváron lehet megvásárolni.

A kaposvári ingatlanok átlagárát ne ebből a két irányárból számítsuk ki.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: