20 éves a város egyik legnépszerűbb pizzériája, ajándékesővel ünnepel a Két Testvér!

2023. 12. 05., Kedd, 09:12

20 éves a város egyik legnépszerűbb pizzériája, ajándékesővel ünnepel a Két Testvér!

December 5. és 6. között születésnapja alkalmából rengeteg ajándékot sorsol ki vásárlói között Kaposvár egyik legnépszerűbb egysége, a Két Testvér Pizzéria és Étterem!

A családi vállalkozás kereken 20 éve, 2003 decemberében indult útnak a jelenlegi helyén, a Kanizsai utca 52-ben, a Rákóczi iskolával szemben. A név pedig magáért beszél, tényleg egy testvérpár, Zsolt és Balázs hozta tető alá a Két Testvér Pizzériát, de ezzel kapcsolatban az egyik testvér Balázs, talán többet tud mesélni!

- Hogy kezdődött az éttermetek története?

- 2003 augusztusában fogalmazódott meg bennünk az ötlet, hogy immár tényleg bele kellene fognunk valamibe közösen - meséli nekünk Balázs. Zsolti akkor jött haza Németországból, ahol egy szicíliai étteremben dolgozott, itt ismerkedett meg a pizzakészítés rejtelmeivel, így adta magát az ötlet: nyissunk egy pizzériát! Nem is nagyon tétlenkedtünk, még abban az évben, decemberben, immár 20 éve megnyitottuk a Két Testvér Étterem és Pizzériát a jelenlegi helyén, a Kanizsai utcában!

- Azért azóta már sokat fejlődtetek, eltelt 20 év!

- Még belegondolni is hihetetlen, hogy akkoriban 4 fővel működtünk. Tényleg reggeltől estig melóztunk, aminek meg is lett az eredménye, hétről hétre, évről évre duzzadt a vendégsereg, szépen lassan 30 fős gárda dolgozott a vendégekért. Minden évben sikerült valamit fejleszteni, mindig kicsit emelni a vendéglátáson, és szépen lassan eltelt 10, majd mára már 20 év.

Semmi nem hullott az ölünkbe, mindenért komolyan megdolgoztunk, aminek úgy érzem, meg is lett az eredménye.

- Mi a sikereteknek a titka?

- Hát itt lehetne mondani a jól bevált szövegeket, de erről inkább a vendégeinket kellene megkérdezni. Azt tudjuk, hogy szeretnek minket, rengeteg visszatérő vendégünk és rendelőnk van szerencsére, akik bíznak bennünk, ezzel pedig nem élünk vissza. Talán az még a javunkra vált, hogy 2003-ban nem volt minden sarkon étterem, sem pedig ételkiszállítás, így jókor nyitottunk, sokan megismertek már akkor minket, és mivel sosem álltunk le, biztosan tudják, hogy a Két Testvér mindig elérhető. Nincsenek elrugaszkodott áraink, minőségi alapanyagokkal dolgozunk és ami a legfontosabb, folyamatosan jelen vagyunk.

- Mi várható tőletek a jövőben?

A jövőben szeretnénk azért most már bővülni, szerencsére erre már megvannak a lehetőségeink, már csak a megfelelő időzítésre várunk. Egy nagyobb átalakítást szeretnénk tető alá hozni, nagyobb éttermi résszel, konyhával, hogy szebbek és nagyobbak legyünk. Viszont a családi jelleghez ragaszkodunk, ez mindig is egy családi vállalkozás volt, két testvérrel és a szüleinkkel, szeretnénk ha ez majd idővel akár a mi gyerekeinkre szállna, és vinnék tovább a megújult Két Testvért!

Természetesen ezt a jubileumot szeretnék vendégeikkel együtt ünnepelni, így egy rakás akcióval készültek a következő napokra. Akik kedden és szerdán rendelnek tőlük legalább 5000 forint értékben, máris 20% kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből, akár helyben fogyasztás, akár kiszállítás esetén. Ezen felül kisorsolnak köztük naponta 20 db ajándékutalványt is, összesen 200.000 forint értékben, amelyet majd szintén náluk lehet lefogyasztani.

És itt még nem álltak meg, minden nap sorsolnak egy fődíjat is, melynek szerencsés nyertese eltölthet 4 napot a siófoki Levi’s wellness apartmanban! 

Boldog szülinapot Két Testvér Pizzéria, csak így tovább!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: