2023. 11. 29., Szerda, 09:13

13 éves kisfiúval fajtalankodott az idős somogyi pedofil

A hatvanas éveiben járó férfi arra használta fel a kiskorú fiúval kialakított bizalmi kapcsolatát, hogy szexuális cselekményt végezzen vele. 

A férfi 2022 decemberében az egyik családtagon keresztül ismerkedett meg a 13 éves sértettel. Ezután a fiúval és a családjával egyaránt bizalmi kapcsolatot épített ki, így a szülők jóváhagyásával tartotta a kapcsolatot a sértettel, akik az várták az idősebb férfitól, hogy a tanulmányait illetően terelje jó irányba a fiút.

Ő azonban a hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve, 2023 februárjában a gépkocsijába csalta a beleegyezési korhatárt még be nem töltött kisfiút, majd egy félreeső helyre hajtott, ahol szexuális cselekményt végzett vele

A vádlottnak ezenkívül amiatt is felelnie kell, hogy az egyik nagyatádi áruház önkiszolgáló kasszájánál négy alkalommal is úgy húzott le értékesebb termékeket, hogy azokra olcsóbb árucikkek vonalkódját ragasztotta, amivel 10.000,-Ft-ot meghaladó összegű kárt okozott.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban lévő férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, közügyektől eltiltás, valamint a tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyekkel kapcsolatos foglalkozásoktól történő végleges hatályú eltiltás kiszabására tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: