2023. 11. 28., Kedd, 10:30

Kézműves finomságok és különleges italok - Parádés karácsonyi ajándékötletekkel vár a Tömény Boldogság

Olvasóink közül talán már senkinek nem kell bemutatni a kaposvári Irányi Dániel utcában található prémium italkülönlegességekkel foglalkozó Tömény Boldogságot, ahová a karácsonyi ajándékokon gondolkozóknak is erősen ajánlott immár betérnie!

Bizony, hiszen bármennyire is úgy gondoljuk, hogy bőven van még idő beszerezni a karácsonyi ajándékokat, pontosan tudjuk, hogy sosem lehet időben elkezdeni, ha igazán nagy meglepetést akarunk okozni szeretteinknek. Érdemes hát az olyan helyi üzletek ajánlatait is végigpörgetni mint a Tömény Boldogság, ahol egyediségből és különlegességekből sosincs hiány.

Ez pedig annak köszönhető, hogy a lányok képesek a teljes készletet hétről hétre alaposan átalakítani, arról már nem is beszélve, hogy az aktuális időszaknak megfelelő termékekkel és finomságokkal töltik meg rendre a polcokat.

Nincs ez másképp most sem, az ünnepi időszakra külön katalógussal készültek, melyben többféle karácsonyi csomagból választhatnak a különlegességekre vágyók.

Ezekben a bolt teljes szortimentje megtalálható, a prémium italoktól kezdve, a kézműves édességekig, a teákon, lekvárokon, dióféléken át a különböző kézműves sörökön és pezsgőkön át a borokig sőt, a hozzájuk külön készült egyedi csokoládé-válogatásokig.

Az alaposan felpimpelt karácsonyi csomagok természetesen egyedileg is összeválogathatók, a lányok nagyon értik a dolgukat, ha adunk nekik egy kb. árat, amelyet a karácsonyi csomagra szánunk, pillanatok alatt rengeteg ajánlást adnak, amelyek belekerülhetnek a meglepetésbe. Csak győzzünk választani!

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is állnak a cégek rendelkezésére, akik a karácsonyi ünnepségükön szeretnék igazi egyedi csomagokkal meglepni kollégáikat. Az évek során több kaposvári és környékbeli cég is megkérte már őket különleges ajándékcsomagok összeállítására, akár nagyobb számban is, amelyet a kellő gondossággal, és precizitással elkészítve adnak át az ünnep előtt a megrendelőknek.

A Tömény Boldogság tehát már kellően felkészült az ünnepi időszakra, nyugodtan keressétek fel őket az Irányi Dániel utca 7-ben, vagy pörgessétek át Facebook és Instagram oldalukat a különlegességekért!

Sőt, aki siet, még a Black Friday utolsó akcióit is megcsípheti a héten!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: