2023. 11. 22., Szerda, 09:05

4+1 adventi kalendárium ötlet felnőtteknek

via

Ha már unjátok a sima egyszerű Milka csokis naptárat.

Hamarosan itt a december és kezdődik az adventi időszak, aminek egy szép velejárója a kalendárium. Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy az adventi naptárak csak a gyerekeknek vannak, pedig egyre több és jobb kalendárium van már felnőtteknek is. Ezekből szedtünk most össze nektek öt szuper ötletet, amivel meglephetitek egy számotokra kedves barátotokat, családtagotokat, vagy akár magatokat.

1. IKEA Adventi naptár

Most már több éve egyre nagyobb sikere van az IKEA adventi naptárának, amellyel az első ablaktól karácsonyig minden nap egy ropogós keksszel, egy finom csokoládéval vagy egy ínycsiklandó pralinéval kezdődik. December 6-án és december 24-én egy legalább 1250 Ft értékű ajándékkártya is lapul az ablak mögött, sőt kis szerencsével akár 250.000 Ft-os ajándékkártyát is kaphatunk. Az ajándékkártyák pontos értékét december 24-től tudhatjuk meg az IKEA oldalán és december 27-től már fel is használhatjuk őket a vásárláshoz. A kalendárium ára 4.490 Forint, megvásárolni pedig bármelyik IKEA áruházban meg tudjuk. További részletek itt.

2. Mixit adventi naptár

A Mixit jobbnál jobb müzliket készít, és ők sem először állnak elő az adventi naptárjukkal. Az idei Mixit adventi naptár a legnagyobb naptár, amelyet valaha készítettek, és idén a legszebb cseh tündérmesék ihlették a kinézetet. 26 finomság vár ránk, köztük néhány újdonság is. A kis dobozokban el van rejtve müzli, Mixitkák, diófélék, zabkásák, kekszek, kókuszchips, perecek, csokis mandula, valamint ajándékok és újdonságok – mint pl. Krémgolyó - tele finom olasz mogyorókrémmel, Mixitella crunchy - apróra vágott piemonti dióval vagy az új Mézeskalács mix. Plusz pont, hogy elérhető gluténmentes és vegán adventi naptár is. Ennek az ára azért húzósabb egy kicsit, 24.590 Forintba kerül. További részletek itt.

3. STAR WARS Adventi naptár zoknikkal

Az IGN Shop rengeteg fantasztikus adventi naptárral készült decemberre – köztük Harry Potter, Jóbarátok, Wednesday, vagy éppen Stranger Things tematikájúak – de mi most egy Star Wars-os adventi kalendáriumot hoztunk nektek a gyűjtésünkbe. Ez egy 12 napos naptár, tele zoknikkal! Minden nap más zokni találhatunk, ami mind Star Wars témájú. Ha kevésbé vagy édesszájú, de szeretnél mondjuk egy Darth Vader-es zoknit, akkor ez lesz a te választásod. A 12 darabos adventi naptár ára 12.990 Forint. Erről itt tudtok bővebben olvasni.

4. Adventi kalendárium kávékapszulákkal

Ez egy Jóbarátok témájú adventi naptár, tele kávéval! A naptárban a népszerű szitkom alapján készült karácsonyi illusztrációk találhatók, ami biztosan megadja az ünnepi hangulatot. Minden ajtó mögött egy alumínium kapszula található, amely kompatibilis a Nespresso gépeddel. A kapszulák ízesített kávét tartalmaznak. Ezt a naptárat a Cafay oldalán rendelhetjük meg 5.399 Forintért. Bővebb infót itt találtok.

5. Nemzeti Ellenség Kalendárium

Decemberben is megfürödnétek a magyar politika mocsarába? Akkor mutatjuk mi az, amit mindenképpen szerezzetek be! Az Upsz ajándékbolt a Nemzeti Ígéretek Kalendárium, majd a Köszönjük, ja nem kalendárium után idén a Nemzeti Ellenség Kalendáriumával jelentkezik. Az Upsz idei naptára is kifigurázza a magyar politikát, és megmutatja, milyen rendszerben is élünk. Idén összegyűjtötték a „nemzet ádáz ellenségeit”, és szavakba öntötték, hogy miért is kéne bocsánatot kérniük, persze mindezt egy jó nagy adag iróniával. A felnőtteknek szóló keserédes adventi naptárat 4.590 Forintért rendelhetjük meg. Itt találtok további infókat.

A Nemzeti Ellenség Kalendáriumról egyébként egy külön cikkben is írtunk már:

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: