2023. 11. 07., Kedd, 10:55

Megérkezett a fizetős Facebook Magyarországra

via

Az előfizetés díja 10 euró/hó, ha a szolgáltatás böngészős verziójában fizetünk elő, ha ezt az Android vagy az iOS alkalmazásboltján keresztül, akkor havi 13 euróba fog kerülni – Mark Zuckerberg cége ugyanis ebben az esetben a felhasználókra hárítja az appáruházak 30 százalékos, kikerülhetetlen „adóját” -írja a 24.hu

Persze továbbra is használható ingyen, ha elfogadjuk, hogy a közösségi oldal és az Instagram továbbra is hirdetésekkel fog minket bombázni, illetve, hogy a Meta felhasznája a begyűjtött adatainkat a hirdetések megjelenítéséhez.

Az előfizetés 2024. március 1-ig minden, a fiókközpontban összekötött fiókra vonatkozik. Ha például a kék közösségi oldalon keresztül fizetjük ki az említett összeget, akkor a jelzett időpontig a fiókhoz kapcsolat Instagram profil(ok) esetében is megkapjuk a hirdetésmentességet.

Jövő év márciusától viszont minden egyes csatolt profilért 6 eurónak megfelelő összeget kell fizetni, ha azon keresztül is hirdetésmentes szolgáltatást szeretnénk. Az okostelefonos alkalmazásokban történő előfizetés díja természetesen ezen extránál is magasabb, profilonként 8 euró.

Ti előfizettek majd? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: