2023. 09. 12., Kedd, 14:27

A női sportcipő kiválasztásánál mennyire számít a szín?

A sportcipő női kivitelben nem elég, hogy sportos, kényelmes, laza, ugyanakkor a nőiességet is megőrzi, azaz vonzó, ellenállhatatlan. Miért kellene folyton valamilyen szűk cipőben feszengeni, ha egyszer minden lépés komfortossá varázsolható? És persze nem utolsó sorban stílusossá!

Melyek az idei év felkapott árnyalatai?

A szín milyensége mindig is prioritást élvezett. Nagymértékben befolyásolja az árnyalat az adott modell kisugárzását. Gondolj csak bele, milyen hatást kelt egy élénk, vagy egy pasztell színű sportcipő női fazonban? Valószínűleg alapvetően mindenkiben más érzéseket hoznak felszínre a különböző színek, de az tagadhatatlan, és jelen esetben ez a fő, hogy valamit megmozdítanak ott legbelül. A hatás, a reakció ízlésenként eltérő, ezért annyira hangsúlyos az a kitétel, hogy a saját ízlésnél nincsen mérvadóbb. Mindegy, mit mondanak a guruk, mindegy, mit állít a szomszéd, a kérdés az, hogy neked mi az, ami tetszik? A CCC színekben dúskáló választékában garantáltan ráakadhatsz arra a variációra, amit neked találtak ki.

Érdemes nyitott szemmel, kíváncsian nézelődni még akkor is, ha történetesen tudod magadról, hogy nem kedveled az élénk színeket. Az idei év is a sokszínűség jegyében telik, ez pedig azzal egyenlő, hogy a kínálatban színesebbnél színesebb alternatívák bukkannak fel. S meglehet, hogy a neon rózsaszín így leírva határozottan nem hangzik jól a te szemüvegeden keresztül nézve, ugyanakkor a valóságban, a lábaidon viszontlátva teljesen más hatást kelt. Ezért jó ötlet félretenni a sztereotípiákat, mert olykor a legmeglepőbb választások hozhatják a legnagyobb sikereket!

Létezik a színek világában egyeduralkodó árnyalat?

Mondhatnánk, hogy nem. Azt is állíthatnánk, hogy a divat változik, ezért a színek birodalmában is nagy a mozgolódás. De akkor nem fednénk fel a teljes igazságot. Ugyanis a fekete sportcipő konkrétan az a modell, ami mindig, mindenkor a toplista élén szerepel. Ezt a fekete színnek köszönheti. Ez az az árnyalat, ami letaszíthatatlan a trónjáról. S nem nehéz belátni, hogy ősszel, valamint az enyhébb téi napokon nemcsak szépsége varázsolja vonzóvá, hanem praktikuma is. Sárban, latyakban nem indul el szívesen az ember lánya fehérben. De ha már itt tartunk, akkor természetesen ide kívánkozik az a megjegyzés, hogy a fehér kedveltsége sem kérdéses. A tavaszi, nyári hónapokban nincsen nála légiesebb viselet, viszont azért az esetében az is igaz, és nem elhallgatható tény, hogy könnyen koszolódik, és minden apró karcolódás azonnal meglátszik rajta, szóval kényes.

A fekete szín híres arról, hogy vékonyít, és bármilyen meghökkentőnek is tűnik, ez a lábakra is érvényes. A CCC üzleteiben mindenesetre egyszerűen felpróbálhatóak a befutó modellek, ott nyomban ki is derülhet, hogy mennyire jó választás például a fekete.

Kihez passzolnak a színes modellek?

Alapvetően bárkinek ajánlhatóak. A színek önmagukban öltöztetnek, és vitathatatlan, hogy üzenetet is hordoznak. Még azoknak is jól állnak, akik szeretnek egységes színben megjelenni például feketében, fehérben. Az egyhangúság megtörésére nagyszerű ötlet egy színes sportcipő, ami ráadásul a CCC online felületéről gond nélkül megrendelhető.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: