Új küzdőterem nyílik Kaposváron, bemutatkozik a Fight Club

2023. 08. 29., Kedd, 09:00

Új küzdőterem nyílik Kaposváron, bemutatkozik a Fight Club

Egyre kevesebb hely jutott a küzdősportok szerelmeseinek a városban, ezen szeretne most javítani az egyesület.

Fight Club Kaposvár néven nyitja meg új termét az ugyanezen nevet viselő egyesület a Rákóczi tér 12-ben. A felújított 300 négyzetméteres komplexumban 120 négyzetméter a kifejezett küzdőtér, ahol a város egyetlen K-1 és thai box csoportos órái fognak majd helyet kapni. A küzdősport szerelmesei nemrég az utolsó bázisukat is elveszítették Kaposváron, ezt az űrt kívánja majd betölteni a Fight Club.

A tervek szerint már szeptembertől három különböző edzővel várják majd a kezdő, az amatőr és a profi sportolókat is, nőket, férfiakat és gyerekeket egyaránt.

A vezetőedző, aki majd a szakmai vezetést irányítja a thai-box Európa-bajnok Birics Tamás lesz, akitől biztos bőven van mit ellesnie a küzdősportokban jártasabb sportolóknak is.

A nyitórendezvényükre szeptember elején kerül sor a Rákóczi téren, amit mindenki ingyenesen látogathat majd meg, viszont maga a nyílt edzéshez való csatlakozás már regisztrációhoz lesz kötött. A pontos dátumról mi is beszámolunk majd, viszont további részletekért, információkért  valamint a jelentkezésért nézzetek rá és kövessétek be a Fight Club Facebook oldalát.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: