2023. 08. 16., Szerda, 10:21

1398 aknafedlapot újít fel a város, az első körben nincs benne a Füredi úti hullámvasút

Polgármesterünk Facebook oldalán jelentette be, hogy a régóta hangoztatott kaposvári út- és járdafelújítási programban az aknafedlapok cseréje is helyet kapott.

Kaposváron a következő időszakban 589 darab aknafedlapot szintre emelnek, másik 809 darabot pedig teljesen kicserélnek. A napokban a szakemberek meg is kezdték a munkálatokat, főként a tömegközlekedési vonalakon, iskolák és óvodák környékén fognak dolgozni. Az első körben a Pázmány Péter, a Kisfaludy és az Anna utcában kezdik meg a munkálatokat.

A kommentszekcióban rögtön feldobták, hogy remélhetőleg a munkálatok érinteni fogják a Füredi út városba vezető szakaszának külső sávját is, amely az elmúlt évek során a megsüllyedt csatornafedelek miatt olyan lett, mint egy saját kis hullámvasút.

Az említett szakasz viszont sajnos nem kerülhet bele a felújítási listába, hiszen arról nem az önkormányzat, hanem a Magyar Közút gondoskodik. Ugyan régóta téma az útvonal kijavítása, mindeddig sajnos nem sikerült orvosolni a fedlapok rendszeres süllyedését

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: