Új név, új menedzsment, DZSEM, Never Say Never - Nyit a PARK szeptemberben!

2023. 08. 08., Kedd, 14:43

Új név, új menedzsment, DZSEM, Never Say Never - Nyit a PARK szeptemberben!

A Kaposváron terjengő pletykák helyett megkérdeztük a Park új üzemeltetőit a klubot érintő jövőbeni változásokról.

A nagy múltú helyszínen Park Kaposvár néven június 3-án tartottak utoljára bulit, szeptembertől azonban új időszámítás kezdődik a klub életében, teljesen új menedzsment szárnyai alatt.

A vezetőség a Balaton-partól érkezik, a fiatal és az idősebb korosztály számára is közkedvelt klubok, a Stone Beach és az Y Club éléről. Hogy tapasztalatnak nincsenek híján, arról minden hétvégén meggyőződhetnek a folyamatosan teltházzal működő balatonlellei szórakozóhelyek látogatói, a céljaik pedig világosak a sikeres működéshez vezető úton, a Park elmúlt néhány évének figyelembevétele mellett.

Nem titkoljuk, hogy újra szeretnénk formálni az ide járó közönséget. Ehhez maga a klub és a programkínálat is teljes megújuláson megy át.

Az elmúlt hetekben-hónapokban már megkezdődött a Park felújítása, így szinte új hang-és fényrendszer került a tánctérre, megújult a bútorzat, a festés, és a sok egyéb apróbb újdonság mellett a kerthelyiség is újjászületik a szeptemberi nyitóra.

Szeretnénk minden korosztálynak megfelelni, és úgy gondoljuk, hogy mind a fiatalabb, mind az "idősebb" közönség a maga korabeliekkel érzi jobban magát. Ezért a péntek estéken olyan brandek kapnak főszerepet, mint a Never Say Never, a Coronita Commando, vagy a Dark Knights, a szombatokon pedig velünk lesz többek között az évek óta sikeres DZSEM, de a közkedvelt Emlékek Éjszakája sorozatra is számítani lehet hazai retro sztárokkal.

A vezetőség kiemelte, hogy külön figyelmet fordítanak a megfelelő színvonalú vendéglátásra, ami nemcsak a minőségi italfelhozatalban, de a kiszolgálás nívójában is meg fog mutatkozni.

Úgy gondoljuk hogy a Park mindig is Park marad a kaposvári és környékbeli közönségnek, de a névváltozással szerettük volna jelezni, hogy egy új minőséggel várjuk vissza azokat a vendégeket, akik az elmúlt években, vagy évtizedekben kellemes élményeket szereztek itt.

Szeptember 16-án tehát szeretettel várnak mindenkit a megújult Park 74-ben nyitórendezvényükön, ahol a DZSEM lesz a házigazda!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: