2023. 05. 08., Hétfő, 15:20

Következő állomásként Amerikát veszi célba termékeivel az egyik kaposvári gyár

A mobiltokokat értékesítő Mobilfox Kaposváron gyártja saját készítésű telefontokjait, a 22 éves alapító Diller Kevin nemrég pedig a Forbes egyik előadásán mondta be, hogy cége Amerikát veszi most célba.

Egészen elképesztő, de a 2022-es üzleti évben a Mobilfox 5,4 milliárdos árbevételre tett szert. A kaposvári gyárral rendelkező cég 12 országban van jelen, köztük hazánkban, Görögországban, és Németországban is, de a legnagyobb piacuk Romániában van. Nyugat-Európában Hollandiában a legerősebbek, ahol messze a legdrágább volt számukra az indulás, de végül sikerült megcsinálniuk - mondta a Forbes eseményén Diller Kevin, a Mobilfox alapítója.

2023-ban új piacot vesznek célba, hiszen elindítják az értékesítést az Egyesült Államokban is. A hosszútávú cél az, hogy mire Kevin betölti a 30-at, dollármilliárdos cég legyen a Mobilfox.

Természetesen készül a mobiltokok utáni időszakra is, nem gondolja, hogy ezzel fog foglalkozni örökké. 

Én hiszek abban, hogy azzal, amit most tanulunk, tehát azzal a know-how-val, illetve az a csapattal, amit most építünk, képes leszünk arra, hogy később másban is sikeresek legyünk.

Kevin és a Mobilfox történetéről, köztük a nemrég nyílt kaposvári gyárról ITT olvashattok.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: