Új helyre költözött a Neked sütöttem, mostantól a sétálóutcán élvezhetjük különleges süteményeiket!

2023. 04. 27., Csütörtök, 11:15

Új helyre költözött a Neked sütöttem, mostantól a sétálóutcán élvezhetjük különleges süteményeiket!

Mindössze néhány méterrel került csak arrébb a kaposváriak körében régóta közkedvelt sütiműhely, a Neked sütöttem. Esztiék a régi Adria fagyizó helyére, a sétálóutcára, egészen pontosan a Fő utca 14. szám alá költöztek.

Az új üzlet a Zsolnay kúttal szemben immár rendelkezik azzal a tulajdonsággal, amiért Esztiék vendégei régóta könyörögtek már. A nagyobb hely és az új terasz ugyanis lehetőséget ad helyben fogyasztásra is, így a Neked sütöttem már erre rendezkedett be az új helyen.

A kezdetektől volt rá igény a vendégektől, hogy helyben is lehessen fogyasztani a süteményeinket, én viszont annyira nem ragaszkodtam hozzá. Most viszont jött egy lehetőség egy forgalmas helyszínen, így gondoltam, most meglépjük! - mesélte nekünk Eszti.

Természetesen az egyedi torta- és süteményrendelés továbbra is megmaradt, a bővítés a helyben fogyasztást érinti. Mostantól ugyanis van rá lehetőség, hogy a hűtőből kiválasztott finomságokat - legyen az épp egy tiramisu, gesztenyepüré, pavlova, isler vagy egy szelet torta - az üzletben, vagy annak teraszán fogyasszák el a vendégek.

Ugye mivel több a hely, többféle sütit, és mindenből jóval többet készítünk nap mint nap, hogy bőven lehessen miből választani. Emellett immár finom kávéval, édes töltött croissanttal és szendvicsekkel is várjuk a vendégeket.

A következő napokban pedig érkezik az új hely legnagyobb újdonsága, a teraszon ugyanis egy pultnál lehet majd kérni elvitelre az új finomságokat.

Lesz majd többféle ízesítésű óriáspalacsintánk, buborék gofrijaink, limonádéink és OXO Bubble teánk is, amelyeket már lehet is vinni, de természetesen kényelemesen, az új teraszunkon is el lehet majd fogyasztani. 

Bátran ki merjük jelenteni, hogy az édesszájúak egy új fellegvára nyílt a sétálóutca közepén! Bátran próbáljátok ki nyitvatartási időben:

Hétfő - Péntek 07.00-18.00

Szombat 08.00-18.00

Vasárnap 08.00-12.00

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: