Ingyenes nyílt hétvégével köti össze új konditermének megnyitóját a Tuti Fitness

2023. 04. 13., Csütörtök, 10:20

Ingyenes nyílt hétvégével köti össze új konditermének megnyitóját a Tuti Fitness

Arról már nem is beszélve, hogy immár 3. születésnapját ünnepli a Béke utcában található edzőterem.

Hatalmas a készülődés a kaposvári Tuti Fitness háza táján, ugyanis eszeveszett sebességgel készülnek a hétvégi megnyitóra. A legfőképp csoportos óráiról híres csapat - a városban náluk van ebből a legtöbb, heti közel 40 csoportos edzést tartanak - gondolt egy nagyot, és konditeremmel bővíti immár több mint 600 négyzetméteres edzőtermét.

Rengeteg munkánk van benne, és ezt szeretnénk megmutatni a kaposváriaknak is, ezért gondoltuk összekötjük a megnyitót a szülinapunkkal, és ennek keretein belül tartunk egy teljesen ingyenes nyílt hétvégét! - mesélte nekünk már Kalocsa Zoli, a Tuti Fitness megálmodója.

- Április 15-én és 16-án teljesen ingyen lehet kipróbálni nálunk az új konditermet, amely vadonatúj gépekkel lett felszerelve. Tárcsasúlyos és lapsúlyos gépek egyaránt érkeztek, vannak szabad súlyaink és külön funkcionális részt is alakítottunk ki a lenyújtani, pihenni vágyóknak. Van itt minden ami csak egy konditermi edzéshez kellhet, minden izomcsoportot meg tudnak mozgatni a vendégeink ráadásul többféle géppel. Természetesen a kardió vonalat sem engedtük el, érkeztek futógépek, biciklik, taposók és ellipszis trénerek is.

- Az volt a célunk, hogy egy magas minőségű, jól felszerelt konditermet hozzunk tető alá itt a Tuti Fitnessnél, amely az egyik legjobb szolgáltatást tudja nyújtani a városban. Ez szerintem sikerült is, aki meglátogat minket az ingyenes hétvégén, majd le is tesztelheti. Ha pedig a csoportos órák valamelyikét próbálná ki, arra is lesz lehetőség, teljesen ingyen lehet ezeken is részt venni a nyílt napunkon.

- Rengeteg munkánk van benne, teljesen az alapoktól kezdtük a felújítást, világítás, burkolat, festés majd a gépek, minden az elmúlt időszakban készült. Fontos a vendégeink véleménye is, így mindenképp figyelni fogunk a visszajelzésekre, ezek szerint még alakíthatunk a helyen, bővítjük a gépparkot vagy akár a népszerű gépekből többet is beszerezhetünk majd. Kialakítottunk egy új bejáratot és recepciót is, ahol megtalálhatók lesznek még táplálékkiegészítők és sportitalok is, ráadásul minden kicsit tágasabb, így még kényelmesebben fogadhatjuk a vendégeinket. 

Nyereményjátékunkon most egy teljes havi kondibérletet is nyerhettek hozzájuk ITT!

Aki tehát megnézné magának a Tuti Fitness új konditermét, vagy kipróbálná a csoportos edzéseiket a Béke utca 45-ben, az április 15-16-án teljesen ingyenesen teheti meg a nyílt hétvégéjükön, amelyen nyereményjátékokkal és akciókkal is készülnek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: