2023. 03. 09., Csütörtök, 10:02

A fizetős TikTok már a küszöbön - Neked megérne 60 ezret egy videó gyűjtemény?

via

A kínai tulajdonban lévő alkalmazás bejelentette a Series-t, ami új lehetőséget ad az alkotók számára, hogy prémium tartalomként értékesítsék történeteiket.

A kezdetben csak kiválasztott alkotók számára elérhető Series nevezetű funkcióval a felhasználók fizetős fal mögött prémium tartalmakból álló gyűjteményeket tehetnek közzé, amelyeket a nézők megvásárolhatnak. Minden egyes sorozat akár 80 videót is tartalmazhat, amelyek egyenként legfeljebb 20 percesek lehetnek, szemben az eddigi maximum 10 perces korláttal -  így a TikTok közössége egy új, hosszabb formátumot kap kedvenc alkotóik és tartalmaik megtekintésére - közölte a vállalat. 

A TikTokerek megválaszthatják a sorozatuk árát. A tartalmakat a videóban található közvetlen linkeken keresztül vagy az alkotó profiloldalán keresztül lehet megvásárolni. A vállalat megjegyezte, hogy a TikTok összes tartalmához hasonlóan a Series videóknak is meg kell felelniük a közösségi irányelvek szabványainak. Szóval felnőtt tartalom továbbra sem lesz, a funkciót pedig egyelőre tesztelik.

Hát nem tudjuk, ennyiért már inkább Netflix, HBO meg Disney+ egyben...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: