2022. 12. 12., Hétfő, 12:02

Új kábszi-rekord született: Egy 37 éves angol férfi 40 ezer ecstasyt tolt be

Persze ezt a gigászi mennyiséget nem egy alkalommal, hanem kilenc év leforgása alatt vette magához, de még így is a korábbi világcsúcs húszszorosát sikerült összehoznia. 

Van, akinek az életét egyetlen tabletta is tönkreteszi, a most 37 éves, meg nem nevezett férfi azonban 21 és 30 éves kora között naponta többet szedett, mint mások egész életük során.

Az illető orvosi papírokkal alátámasztott információk szerint az első két évben hétvégénként öt tablettával kezdte, utána három évre átlépett napi 3,5 tablettára, az utolsó négy drogmámoros évben azonban alaposan belehúzott: átlagosan napi 25 ecstasy volt az adagja

Az angliai Surrey-ben élő férfit kezelő Dr. Christos Kouimtsidis elárulta:

páciense annyi drogot fogyasztott, hogy a leszokását követően, az utolsó tabletta bevétele után több hónapon keresztül még kábult állapotban volt.

Figyelem!
<p style="font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: Times; color: rgb(37, 40, 43);"><span style="font-kerning: none">Ha Ön vagy környezetében bárki drogfüggőségben szenved, segítségért hívja az ingyenes Egészségvonalat a 1812-es számon, vagy keresse fel az <a href="http://egeszsegvonal.gov.hu"><span style="text-decoration: underline ; font-kerning: none">egeszsegvonal.gov.hu</span></a> oldalt.</span></p>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: