2022. 11. 03., Csütörtök, 14:01

Elutasították a bérleti díj mérséklését, újabb egység zárt be Kaposváron

Ezúttal egy kisebb egység, az új okosparknál lévő büfé húzta le a rolót november 1-én.

Mindössze egy nyarat húzott ki a még májusban nyíló Okospark Pizzéria és Büfé az új, Bajcsy-Zsilinszky utcai okosparkban. A tulajdonosok a Facebookon osztották meg a hírt, hogy november 1-én végleg lehúzzák a rolót.

Eredetileg úgy terveztük csak télre zárunk be, azonban kérvényünket az Önkormányzat a zárva tartás idejére kért bérleti díj mérséklésére elutasította, mi pedig nem tudunk és nem is akarunk a zárva tartási időre a teljes bérleti díjat fizetni - írták posztjukban.

Információink szerint az önkormányzat új szerződést kínált volna tavasztól az üzemeltetőnek, de ezzel ők nem kívántak élni.

Frissítés: Cikkünkre reagált az Önkormányzat is, akik megerősítették az információkat, azt írták:

A Pizzéria És Büfé Okospark kérelemmel fordult az önkormányzathoz, ám az általuk kért feltételeket sajnos a jogszabályok miatt nem tudtuk teljesíteni. Kiemelt figyelmet fordítottunk az ügynek, és igyekeztünk a bérlő számára is megfelelő megoldást találni. Egy olyan konstrukciót ajánlottunk fel, amelyet a jogszabályok még lehetővé tesznek, ugyanakkor az üzemeltető ezzel nem kívánt élni. Sajnos, így arra a döntésre jutott, hogy visszaadja az üzlethelyiséget. Hálásak vagyunk az eddigi munkáért! Az üzlethelyiség pályázatát ismét ki fogjuk írni, és bízunk benne, hogy a Pizzéria és Büfé üzemeltetője ismét be fogja nyújtani a pályázatát

 

Búcsúzóul megpedzegették, hogy jövő nyáron talán máshol találkozhatunk még velük.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: