2022. 10. 04., Kedd, 11:00

Elkészült minden kakirajongó álma! Itt a POOPIE app, amivel megoszthatod milyet kakkantottál

Folyékony, puha, sziklakemény, pelletes kakiról szálltál le épp? Vagy csak téves riasztás volt, és csak egy halvány fingocska hagyta el az alfeledet? Mostantól ezt mind-mind megoszthatod a barátaiddal és a nagyvilággal a POOPIE alkalmazásnak hála, mely hat magyar fiatal fejéből pattant ki.

A fiatal baráti társaságot a görbe esték utáni másnap reggeli megkönnyebbülések iránti lelkesedés vezette ennek a nem mindennapi appnak a megalkotására. A Csondor Bence, Csókási Marcell, Fenyővári Boldizsár, Kovács Márton, Csabai Bence és Ádám Tibor alkotta informatikusok, villamosmérnökök és egy építészből álló csapata az IT iparban dolgozik, célkitűzésük egy önállóan megalkotott, egyedi app létrehozása volt.

Mivel régóta ismerjük egymást, nincsenek tabu témáink, így sokszor azt is megosztjuk egymással, hogy kinek mit sikerült alkotnia a wc-n. Egy-egy görbe este után, a másnapos megkönnyebbülések sokszor vicces sztorikat eredményeztek. Innen jött az ötlet, hogy erre fel lehet húzni egy mobil appot, hiszen amúgy is sokan nyomkodják a mobiljukat a rötyin

Az appot azoknak ajánlják, akik szeretnek egymás vicces kakinevein derülni. A humor az app fő profilja, de mellette hasznos információkat is gyűjthettek vele a vécézési szokásaitokról.

 

A használata pofon egyszerű: Amikor leültök a wc-re, a jobb oldali "tracker" tabon elindítjátok a stoppert. A "tracker"-en belül van egy "time" és egy "money" fül.

 

Otthon csak a wc-n eltöltött időt méri, a munkahelyen az ott megkeresett pénzt is

A "time" az eltelt időt mutatja, a "money" mód azoknak lehet érdekes, akik a munkahelyükön kakilnak épp.
Ebben az esetben a beállításokban meg kell adni a jövedelmet, így a "money" fülön láthatjátok, hogy mennyi pénzt kerestetek passzívan, amíg a wc-n ültetek

 

Ha végeztetek, leállítjátok a stoppert, ekkor felugrik egy ablak, amiben el lehet nevezni a kakit, ezenkívül az állagát, méretét és pár egyéb jellemzőt is be lehet állítani.

 

 

Ha van a Poopienak engedélye, hogy használja a helyzetmeghatározást, akkor a térképen is megjelenik egy újabb kaki ikon a tartózkodási helyről, itt nemsokára mások kaksijai is láthatóak lesznek.

 
 
Androidra itt, iOS-ra itt tölthetiek le az appot!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: