2022. 10. 04., Kedd, 12:46

Október 17-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen új évada Kolumbiából

via

Jön a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évada, ezúttal Kolumbiáig repülnek a hazai hírességek.

Újra visszatér az RTL képernyőire a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow, ahol is magyar hírességeknek egy dzungel közepén kell különböző feladatokat teljesíteniük. A helyszín ezúttal pedig Kolumbia lesz, a műsorvezetői szerepbe pedig visszatér a klasszikus Sebestény Balázs – Vadon János páros. A játékosoknak el kell viselniük az éhséget, a kolumbiai dzsungel változatos, ám annál ijesztőbb állatvilágát, az időjárás viszontagságait és nem utolsó sorban egymást, miközben extrém játékokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket, vagy éppen megküzdeniük az élelmükért. – írja az RTL.hu.

Persze a celebek mindennapjait nem csupán Jani és Balázs alakíthatja. Ahogy eddig is, a nézők most is szavazhatnak arról, hogy kinek könnyítik, vagy keserítik meg a dzsungel létét, vagy éppen arról dönthetnek, hogy kimentik-e a hírességet a vadonból, vagy még hagyják, hogy „élvezze” a semmihez sem hasonlítható körülményeket.

- fűzi hozzá a csatorna a műsor hivatalos beharangozójában. Azt már tudjuk, hogy Janicsák Veca énekesnő, Nyári Dia színésznő, Lengyel Ferenc színész és a rapper Curtis már biztosan versenybe száll a Dzsungel Királya, vagy Királynője címért, hamarosan pedig megismerhetjük a teljes csapatot.

A műsort október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként pedig 19:00 órától követhetjük az RTL Klubon.

Ez nagyon kígyó!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: