2022. 09. 12., Hétfő, 10:30

Menekülés közben állt fejre egy autós a síneken, a rendőrök még pont ki tudták húzni a sofőrt

A 25 éves férfi menekülni kezdett az őt igazoltatni akaró rendőrök elől, ám az egyik kereszteződésben majdnem nekiment egy kamionnak, felborult, és a vasúti síneken landolt. Két perc múlva érkezett egy tehervonat, és maga alá gyűrte az autót.

AX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei szeptember 11-én 21 óra körül egy autóst akartak igazoltatni a kerületben, aki a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, nagy gázzal elhajtott. A rendőrök azonnal a nyomába eredtek; az ámokfutót még a vasúti jelzőlámpa tilos jelzése sem állította meg. A járőrök folytatták a menekülő autós követését, aki a Gyömrői út és Csévéző utca kereszteződésénél a piroson áthajtva kis híján egy kamionnal ütközött; végül a vasúti síneken a tetejére borulva állt meg. A helyszínre érkező kerületi rendőrök a sérült férfit azonnal kiemelték a járműből és biztonságba helyezték. Alig két perc elteltével egy tehervonat gyűrte maga alá a sínen maradt autót.

A rendőrök igazoltatták a kimentett férfit, ami után világossá vált menekülésének oka: vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a járművezetéstől is el volt tiltva. A 25 éves N. Norbertet a mentők rendőri kísérés mellett kórházba vitték.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: