2022. 09. 06., Kedd, 14:39

USB vezetékkel, belülről akarta megmérni a pélója hosszát, nagy gubanc lett belőle

Összecsomósodott a húgycsövében, ezért nem tudta kihúzni.

USB-kábel szorult egy 15 éves brit fiú péniszébe, amikor a nemi szerve belső hosszát akarta megmérni. A kábelt végül egy műtét során távolították el a balul elsült szexuális kísérlet után.

A problémát az okozta, hogy a kábel összecsomósodott a tini nemi szervében és képtelen volt kihúzni. A fiú vizelete ezután véres lett, ekkor vallotta be az anyukájának, hogy mi történt.

A bizarr esetet egy urológiai esettanulmányban dokumentálták még tavaly novemberben. Ebben azt írták az orvosok, hogy a vezeték két vége kilógott a húgycső külső részéből, míg a kábel középső, összecsomósodott része a húgycső belsejében ragadt.

A doktorok hiába próbálták egy fémrúddal kiszedni a péniszben ragadt kábelt, nem jártak sikerrel. Ezután döntöttek a műtét mellett

A kíváncsi fiatal gyorsan felépült a beavatkozás után, az operáció során beépített katétert pedig két héttel később távolították el. A jelentésben megjegyzik, hogy folyamatos megfigyelés alatt tartják majd, mivel „idegen tárgyak húgycsőbe juttatása vizelés közbeni fájdalmat, véres vizeletet, fájdalmas erekciót és vizelet-visszatartást eredményezhet”.

Várjuk a pert a töltő gyártója ellen, aki nem tüntette fel a figyelmeztetések közt, hogy nem szabad feldugdozni ide-oda a termékét!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: