2022. 08. 19., Péntek, 13:30

Húzós lehet az iskolakezdés is, szerencsére a Megapapír tavaszi árakkal operál

Igen, tudjuk, hogy a fiatalok számára közel istenkáromlás szeptember előtt megemlíteni a sulit - a szülők ezzel már nem biztos, hogy így vannak -, viszont ha nem szeretnétek kapkodva beszerezni az utolsó pillanatokban mindent, amire szükség lehet két hét múlva, akkor már ideje kicsit szemezni a tanszerekkel. És hogy még keresgélnetek se kelljen, segítünk picit, mutatjuk mi vár a kaposvári Megapapírban.

Egy ideje már előfordul, hogy egy kisebb-nagyobb vásárlást követően a pénzárban szembesülve a végösszeggel egy pillanatra a szívünkhöz kapunk, így szeptemberhez közeledvén bizonyára jópár szülőnek átfutott a fején, hogy vajon mi várja majd a tanszerek beszerzésekor. Mert bizony ezt az ágazatot is érinti az áremelkedés, mégis a Megapapír megpróbálja kicsit segíteni a kaposvári családokat azzal, hogy az eddig megismert tavaszi, alacsonyabb árakkal várja vásárlóit.

Ami bizony nem kis jófejség részükről, emellett pedig a már ilyenkor megszokott felkészültség is jellemzi boltjukat,

roskadásig telepakolt polcok, végeláthatatlan raktárkészlet, készséges, segítőkész munkatársak, és megannyi akció, kedvezmény a kasszánál.

Még ennyi év után is meg tudnak lepni minket, minden iskolakezdésre kitalálnak valami újdonságot, hogy megkönnyítsék a szülők dolgát. Elég csak a tanszerlistás segítségükre gondolni, mely során ha e-mailben elküldjük nekik a gyerekek szükségleteit, már csak be kell sétálnunk hozzájuk, hogy átvegyük az összekészített teljes felszerelést. Nem kell válogatni, sorbanállni, tanakodni, mindent megcsinálnak helyettünk. Vagy épp gondolhatunk a kedvezménykártyára is, amit egy rövid kérdőív kitöltése után kaphatunk, amivel még egy nyereményjátékon is részt veszünk. Deal!

És ha már a készletről van szó, még mindig sikerül tartaniuk a lépést a legújabb trendekkel, legyen szó táskákról, füzetről, ceruzákról, tolltartóról, határidőnaplóról, mappákról, tanári zsebkönyvről, náluk tényleg minden van, ami csak kellhet egy iskolapadban. Ráadásul ha a vitorlás szettjükből is beszerzünk valamit, egy csepp Balatont és nyarat is vihetnek magukkal a gyerkőcök a suliba, hogy még könnyebb legyen az átállás némi vízparti emlékekkel a suliban.

És lehetne még bőven sorolni a Megapapír mellett szóló előnyöket, de inkább beszéljenek helyettünk a képek, amik ha felkeltették az érdeklődéseteket, és úgy érzitek ideje a beszerzésnek, vegyétek célba a Raktár utcát, vagy küldjétek el nekik e-mailben az igényeket, és már garantáltan túl is vagytok egyetlen bolt felkeresésével az egész iskolakezdési hercehurcán!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: