2022. 08. 16., Kedd, 14:17

Tetoválás, szilikon, piercing nem akadály - Bogláron keresik a Miss Bikini Hungary-t

Pörgős napok várnak azokra, akik Balatonboglárt választják  a hétvégén. Egymást érik majd a koncertek, programok és szépségversenyek, utóbbiból mindjárt három félére is lehet majd nevezni.

Tetoválás, szilikon, "persing" nem akadály, felső életkori megkötés nincs - szól a hirdetés az augusztus 21-i balatonboglári Platán strandon tartandó Miss Bikini Hungary 2022 kapcsán. A verseny fődíjai mellett lesznek különböző “legszebb díjak” is, mint például a legszebb arc, dekoltázs, láb, fenék és hát.

Ha ez nem volna elég természetesen lesz hagyományosabb verseny is, mégpedig az ország legrégebbi nemzeti szépségversenye, a Miss Hungary 2022, de tartanak Little Miss World Hungary Gyermekszépségversenyt is mégpedig különböző korosztályokban: 3-5, 6-8, 9-11, 12-15 éves fiúk és lányok jelentkezést várják, akiknek szükséges lesz fehér póló farmer alsó, vagány utcai ruha és fehér koktélruha is.

De az anyukáknak sem kell búslakodni, számukra tartják majd az Anyukák Szépe választást augusztus 20-én. A jelentkezőket két korosztályban, 25-35 és 36-45 között várják, nekik is szükséges lesz fehér felső és farmer alsó kombó, utcai vagány ruha és ráadásként piros koktélruha.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: