2022. 07. 22., Péntek, 09:16

Megszólalt a Balatonszemesnél történt halálos balesetben elhunyt 9 éves kisfiú nagymamája

Halálos baleset történt az M7-es somogyi szakaszán, melynek során egy kisbusz csapódott az árokba - adtunk hírt a tragédiáról szerdán. Most megszólalt a nagymamája annak a 9 éves kisfiúnak, aki a balesetben vesztette életét.

Július 20-án 17 órakor az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Balatonszemes térségében egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult. A baleset során az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - írtuk szerdán. Azóta kiderült, hogy a Renault kisbusz - melyben a kisgyermek is utazott - egy három autóból álló családi konvojban haladt az M7-es autópályán, amikor

a hátsó ülésen ülő 9 éves kisfiú, Bence át akart ülni egy másik helyre. Amikor átmászott az ülésre, a gépjármű defektet kapott, a kisbusz pedig letért az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult. A kiskorú kirepült a szélvédőn és belehalt a sérüléseibe.

A tragédia körülményeiről most a gyermek nagyanyja nyilatkozott, aki azt mondta: a család egy horvátországi nyaralásból tartott hazafelé Halásztelekre, amikor a baleset történt, és a kisbuszban két szülő mellett ott ült a 9 éves kisfiú 5 éves húga is. 

Sosem fogom a borzalmas balesetet elfelejteni. Arra ugyan nem emlékszem, hogy az unokám hogyan repült ki a kisbuszból, de arra igen, hogy a jármű többször megpördült, és Bencét végül alatta fekve láttuk meg – mondta a nagymama.

Beszámolt arról is, hogy a segítség hamar megérkezett a helyszínre, de ennek ellenére sem tudták megmenteni a kisfiú életét. Eközben a húgát beültették egy másik autóba, hogy ne lássa, mi történik, de ezzel együtt is „jó darabig fel sem tudja majd fogni, hogy Bence meghalt” – fogalmazott a nagyszülő.

Őszinte részvétünk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: