2022. 07. 04., Hétfő, 09:15

Benzinkút mellett nyitott meg a világ első 0 csillagos panziója, 128 ezer forint egy éjszaka

Gondolkozz alvás helyett! – vallja a svájci Riklin testvérpár, akik formabontó, nulla csillagos, minden kényelmet nélkülöző szállást nyitottak egy benzinkút közvetlen szomszédságában.

Céljuk azonban nem puszta polgárpukkasztás, szeretnék, ha az emberek olyan dolgokkal foglalkoznának a kényelem hiányában, mint az éghajlatváltozás és a különböző társadalmi problémák.
 
 

 

A minden kényelmet nélkülöző hotelszobában mindössze egy franciaágy és két éjjeliszekrény található, a vendégek kényelmetlenségének érdekében pedig sem falak, sem ajtók, sem pedig tető nem található a szobán.

Nem az alvás a lényeg. Az a fontos, hogy átgondoljuk a világ jelenlegi helyzetét. Az itt-tartózkodás egy kiállás amellett, hogy sürgős változásokra van szüksége a társadalmunknak – vélekedett Frank Riklin.

 

Az italokat és reggelit felszolgáló szobapincér-szolgáltatással kínált lakosztályok július 1. és szeptember 18. között állnak a gondolkodni vágyó érdeklődők rendelkezésre.

A tökéletlen éjszakai alvás ára pedig a legfapadosabb körülmények ellenére is meglehetősen borsos, 325 svájci frankot (128 ezer forintot) kérnek el egy éjszakáért

De mi van, ha esik az eső? A testvérpár erre is gondolt: rossz idő esetén a vendégeket egy, a falun belüli szállodában helyezik el.

 

További képek és helyszínek

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: