2022. 06. 14., Kedd, 09:18

Ma van az év második tízmilliószoros napja és még Eperhold is

via

Pozitív gondolatokat készíts, az év második tízmilliószoros napjára ébredtünk.

A tibeti buddhisták dharmacsakra napoknak vagy Nagy Buddha napoknak nevezik a tízmilliószoros napokat. Hitük szerint ilyenkor a pozitív és negatív tevékenységek, gondolatok ereje megsokszorozódik, és meghatározhatja a további életünket. Minden évben négy ilyen különleges napot tartanak számon, amelyek a Hold járásától függően mindig más és más napra esnek. 

A tízmilliószoros napokon ezért fontos inkább pozitívra venni, gondoljunk a jóra, koncentráljunk és adjunk hálát azért, amink van. Próbáljuk meg elengedni a feszültséget és a negatív gondolatokat, törekedjünk a nyugalomra, a békére, a lelki harmóniára. 

Érdemes az egészségre, a jólétre gondolni, illetve mindarra, amit meg szeretnénk valósítani a közelebbi és távolabbi jövőben. Elengedni a feszültséget és a szépre koncentrálni, a tibetiek hite szerint tízmilliószoros erővel áramolnak vissza rád ezek az energiák.

Mindemellett, szuper hold, méghozzá Eperhold is van ma, ami szupernek nem is annyira szuper, mint ahogy gondolnánk, de ténylegesen nagyobbnak tűnik. És miért eper? Azért nevezték így, mert a telihold időszaka egybeesett az Észak-Amerikában őshonos erdei szamóca betakarítási szezonjával, a júniusi szuper hold tehát így terjedt el Eperholdként. A Hold ma éjjel 357 432 kilométerre lesz a Földtől, a Hold és a Föld közötti átlagos távolság pedig 384 400 kilométer lesz.

Tízmilliószoros napok 2022-ben:

  • 2022. március 18.
  • 2022. június 14.
  • 2022. augusztus 1.
  • 2022. november 15.

Ártani biztos nem fog egy kis pozitivitás.  

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: