2022. 06. 10., Péntek, 14:08

Új kutyafuttatót kap a Kaposvár, ezúttal a Petőfi utcában

A városban jelenleg két kutyafuttató található, egy a Cseri parkban - amit még mi is kipróbáltunk - egy pedig a Búzavirág és a Pipacs utcai zöldterületen.

Kaposvár harmadik kutyafuttatójának megépítését pénteken jelentette be Szita Károly polgármester. A lakók kérésére 550 négyzetméteres zárt kutyafuttatót építenek a Petőfi utcában az ALDI melletti területen. Az új kutyafuttató hasonlóképp mint elődei mesterségesen füvesített dombokkal, padokkal, szemetesekkel és játékokkal lesz majd felszerelve. A város 8 milliót szán a beruházásra.

Apró négylábú barátunkkal néztünk be a város egyetlen kutyafuttatójába - VIDEÓ

Apró négylábú barátunkkal néztünk be a város egyetlen kutyafuttatójába - VIDEÓ

Múlt hónapban vehették birtokba a kutyások a Cseri úton kialakított új kutyafuttatót, amely jelenleg még mindig a város egyetlen ilyen helye. A területen tényleg találni mindent, ami szükséges egy kis játékhoz a kutyusnak és gazdájának egyaránt, de hogy mihez tud kezdeni mindezzel egy fiatal ki

Anno 2016-ban és 2018-ban még mi hoztuk fel a városban elsők között, hogy Kaposváron nagy szükség volna kutyafuttatókra, a város válaszképp 2018 végén ki is írt egy kérdőívet, melyet követően 2019-ben az első, immár pedig a harmadik kutyafuttató épülhet meg.

Teljesül a kaposvári kutyatartók álma? Új kutyafuttatóra van esély a városban!

Teljesül a kaposvári kutyatartók álma? Új kutyafuttatóra van esély a városban!

Kaposváriként, pontosabban kaposvári kutyatartóként rengetegszer hallottunk már a problémáról, miszerint szüksége lenne a városnak egy kutyafuttatóra, hiszen nem sok helyre tudja vinni kedvencét az ember, ha megfuttatná a friss levegőn. Most nagyon úgy néz ki, végre van fény az alagút végén!

Szuper!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: