2022. 05. 27., Péntek, 18:09

Egy kaposvári bolt ingyen pár füldugót ajánl fel azoknak, akiket zavar a Rippl fesztivál hangereje

Az egyik kaposvári illetőségű üzlet a Rippl-Rónai Fesztivál körül kialakult helyzetre reagálva parádés nyilatkozatot juttatott el szerkesztőségünkhöz.

Mint tudniillik, sokaknál kiütötte a biztosítékot a fesztivál Városligetben megrendezett eseménye, amely miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a programokat előrébb hozzák, így a koncertek éjfélkor már véget érnek a városban. Erre pikáns felajánlást tett az egyik kaposvári szerszámüzlet akik mint írják,

minden olyan személynek, akit zavar a fesztivál miatt kialakuló zajterhelés, május 27. éjfél és május 28. 00.10 között ingyenesen felajánlanak fejenként 1 pár füldugót. Az időpontra sandítva bizony sietni kell értük.

Indoklást is csatoltak a nyilatkozat mellé, ezt változtatás nélkül közöljük:

  • évek óta nem lehetett hasonló rendezvényen részt vennie a közönségnek, sokan várták, készültek.
  • gyermeknapi hétvége van, mindannyian valaki gyermekei vagyunk, nem szép dolog elvenni a szórakozásukat!
  • a helyszínen jelenlévő vállalkozások mind úgy számoltak mikor a költségeket vállalták, hogy a rendezvény napi időtartama, az előre meghirdetettek szerint zajlik.
  • nemcsak Kaposváriak érkeznek a fesztiválra, egyben nem minden érintett hallgatja a rádiót, hogy tájékozódjon az esetleges változásokról.
  • az éjszakai életre készülők egész estére terveztek a belépő kifizetésével.
  • az utolsó pillanatban előre hozott/törölt programok hatására meglepődnék, ha a jövőben bármely színpadi fellépő kétségek nélkül vállalna a szervezőkkel együttműködést.
  • Ismereteim szerint, a program átalakításával a kisebbség akarata érvényesül.

Az utolsó pont egyébként oldalunkon indított szavazásunkon is látszik, ez több mint ezer válaszolót követően így áll jelenleg:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: