2022. 04. 19., Kedd, 13:25

THC-vel átitatott halacskáktól téptek be a hároméves gyerekek a bölcsiben

Különös viselkedésre figyeltek fel a szülők a bölcsődéből hazavitt kicsiknél és döbbenetes dologgal szembesültek, amikor orvoshoz fordultak: a gyerekek szervezetében drogot találtak.

Megdöbbentő dolog történt egy magánbölcsődében az amerikai egyesült államokbeli Virginia-ban a minap. A Mirror beszámolója szerint három egy év körüli kisgyermek kórházba került miután a bölcsődében droggal átitatott kekszet ettek. A szülők furcsa tüneteket tapasztaltak gyermekeiken, miután hazavitték őket.

A kicsik letargikusak voltak, magatartásuk koordinálatlanná vált, tekintetük üveges volt és szemeik véreresek lettek. A kórházi vizsgálatok során kiderült, mindhárom gyerek tünetét a THC okozta, a kannabiszban megtalálható pszichoaktív anyag.

A rendőrségi nyomozás során fény derült rá, hogy a gyerekek a bölcsödében THC-vel átitatott kekszet ettek. Hogy hogyan jutottak hozzá a bölcsisek a droggal átitatott aranyhal formájú kekszekhez, azt a rendőrség egyelőre vizsgálja. Csütörtökön azonban letartóztatták az intézmény 60 éves igazgató tulajdonosát, Rebecca Swanne-t, akit 2000 dollár óvadék ellenében még aznap szabadlábra helyeztek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: