2022. 03. 29., Kedd, 09:37

Mutatjuk, mikor indul pontosan hazánkban a Disney+, tudjuk az előfizetési díjat is

Nyárra ígérték és be is tartják sőt, már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

A The Walt Disney Company saját streaming szolgáltatása a Disney+ idén nyáron 11 új területen indul el, köztük Magyarországon is.

A Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és Nat. Geo. tartalmak nálunk havi 2490, évi 24900 forintért érhetők majd el, mégpedig június 14-től.

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a „Boba Fett könyve” és a The Mandalorian Jon Favreau író–producertől. A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios „Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt Luca; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő Encanto; valamint az Oscar-díjas Szörnyella, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

Az előfizetők az általános szórakoztató tartalmak széles kínálatából válogathatnak: megnézhetik például az Oscar-díjra jelölt Free Guy akcióvígjátékot, a főszerepben Ryan Reynolds-dzal, A Simpson család és A Grace klinika ikonikus sorozatokat, vagy épp a National Geographic-tól a Jeff Goldblum világa című sorozatot. 

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Örülünk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: