2022. 03. 10., Csütörtök, 11:29

Az elkóricált pingvin után most egy kecskét kapcsoltak le a rendőrök Pesten

via

Szerdán Sanyikától, a pingvintől volt hangos az internet, aki a Budapesti Állatkertből lógott meg. Sanyika azóta már épségben a hűvösön totyorog, ám újabb váratlan szabálytalankodót csíptek el a rendőrök Pesten, mégpedig egy kecskét. A rács mögött különkiadás második része következik: 

Sanyi után egy garázda kecske dúlta fel az éjszaka csendjét a XVIII. kerület egyik nyugodt, kertvárosi utcájában. Ha nagyon szakmai szemmel nézzük, az ominózus patás a szomszéd kertjébe átszökve motiválatlan jellegű garázda magatartást tanúsított az ottlakókkal szemben, mindezzel magánlaksértést is elkövetett, ráadásul éjjel, felfegyverkezve. Persze az, hogy a természet adományozta szarvak kimerítik-e a felfegyverkezést, jogértelmezői kérdés, melyet az eljárás feladata lesz tisztázni - számolt be a BRFK Facebook oldalán.

A XVIII. kerületi rendőröket március 7-én éjjel tíz óra után hívta fel egy kerületi lakó, hogy a szomszédjukból átszökött a kertjükbe egy kecske és rá, valamint a feleségére támadt. A felbőszült állat házhoz érkező rendőröket és állatmentőket sem fogadta kedvesebben, egyből dulakodni kezdett. Szerencsére az Állatmentő Liga munkatársainak végül sikerült elfogni a megpattant patást.

A helyszínen kiderült, hogy a kecskét egy férfi gondozta, mert idős gazdája korábban elhunyt. Végül Dunakeszin, a Barka Tanya munkatársai vették gondozásába.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: