2022. 03. 01., Kedd, 12:54

Nincs minden tisztázva a Búzavirág utcai balesetben, szemtanúkat keresnek

Csúnya baleset történt vasárnap délelőtt a kaposvári Búzavirág utcában, melynek még mindig vannak kérdéses részletei, ezért szemtanúk jelentkezését várják.

Az ismeretlen személy február 27-én, 11 óra 10 perckor, a Kaposváron, a Búzavirág u. 6. szám előtt egy ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetőleg Volkswagen Bora típusú személygépkocsival sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a parkolóhelyről való induláskor nem adott elsőbbséget egy arra haladó személygépkocsinak, aki emiatt egy, a másik oldalon parkoló járműnek ütközött.  A baleset során a vétlen gépkocsi járművezetőjének 8 napon belül gyógyuló, könnyű személyi sérülése keletkezett, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzésük mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: