2022. 02. 06., Vasárnap, 13:01

Megint elszabadultak az ismert márkák oldalai, a Foodpanda posztja alatt pörög a net

Történt már hasonló a világtörténelemben, de továbbra sem lehet megunni. És amúgy is, sokkal szórakoztatóbb ezeket a kommenteket olvasni, mint mostanság bárhol máshol.

Ezúttal egy ártalmatlan poszt robbantotta ki a megmosolyogtató Facebook háborút, mikor a Foodpanda magyar oldala kiposztolta, hogy valaki hiányzik az életéből:

Eddig a munka volt a mindenem, de úgy érzem, hogy valaki – Te? – hiányzik az életemből. Talán ezek a sorok eljutnak a jövendőbelimhez, amiben sokezer kitartóan tekerő, motorozó és autót vezető barátom is drukkol nekem. XOXO foodpanda

A cukiskodó üzenet pedig nem csak a felhasználóknál talált be, hanem a futárcég legnagyobb konkurenciájánál is, akik nem is voltak restek válaszolni a poszt alatt:

Szia Panda, sok közös barátunk bátorított, hogy írjak neked. Páratlan páros lennénk mi ketten, örülök, hogy a munka mellett ismerkedni támadt kedved. Ha esetleg mi mégsem illenénk össze, ameddig ismerkednél, a rendeléseket szívesen viszem helyetted én

És nem is kellett több, sorra jöttek az ismert márkák, hogy mindenki beszálljon az egyébként rendkívül szórakoztató csörtébe, írt már a Pepsi, az RTL, a Magyar Rendőrség, az LG, az IKEA, az eMag, a Tesco és még sorolhatnánk, de sokkal egyszerűbb ha a poszt alatti kommentszekciót végiggörgetitek. Higgyétek el, némelyik tényleg megmosolyogtat!

Nektek melyik a kedvenc kommentetek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: