2022. 02. 06., Vasárnap, 13:43

Kamu COVID tesztet rajzolt magának az 5 éves kislány, hogy ne kelljen suliba mennie

A kislány megirigyelte nővérétől, hogy ő otthon maradhat némi nátha miatt, ezért úgy döntött, csinál magának egy koronavírus-tesztet. Papírból.

A történet főhőse az 5 esztendős Una Harstard, akinek egyik reggeli magánakcióját az anyukája osztotta meg közösségi oldalain - ezt kapta fel a Mirror. Történt ugyanis, hogy a kislány 7 éves nővére reggel nem érezte jól magát , ezért édesanyja úgy döntött, aznap nem megy iskolába sőt, egy koronavírus tesztet is elvégeznek, hogy megtudják, nem e kapta el a betegséget.

Ezt hallva az 5 éves húga Una féltékeny lett, és ő is otthon szeretett volna maradni vele és édesanyjával, ezért egy ravasz tervet eszelt ki. Elővette filctolljait, némi papírt és készített magának egy kamu pozitív koronavírus tesztet, mellyel büszkén állt édesanyja elé és azt mondta

Anya, ma nem mehetek suliba!

Az anyuka természetesen jót nevetett az akción de nem dőlt be a kamu tesztnek, Una így kénytelen volt iskolába menni.

Kicsit ideges és morcos lett, azt mondta, hogy nem fer, hogy neki iskolába kell mennie a nővérének pedig nem. Próbáltam megnyugtatni és elmondtam neki, inkább legyen jól és menjen iskolába, minthogy bármilyen betegséggel feküdjön otthon – mondta az anyuka a lapnak.

Ti milyen sztorival álltatok elő, ha nem akartatok suliba menni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: