Állatmenhelynek szerveznek gyűjtést a kaposvári Plazma Pont munkatársai

2021. 12. 08., Szerda, 15:18

Állatmenhelynek szerveznek gyűjtést a kaposvári Plazma Pont munkatársai

A csapat hozzáállását is tükrözi, hogy rögtön a nemes ügy mögé álltak, és együtt gyűjtik a magányos négylábúak számára az adományokat.

Az alapötlet Dominika fejéből pattant ki, aki szeretett volna valamennyit “visszaadni” a Barcsi Állatmenhelynek, ahonnan tavaly keverék kutyusát, Tutyit fogadta örökbe.

Akkoriban rengeteg menhelyen jártunk, de a Barcsi különösen megfogott minket. Nem csak azért, mert itt találkozunk Tutyival, hanem mert itt kifejezetten kedvesek, korrektek és segítőkészek voltak az egész örökbefogadási folyamat során. Azóta is figyelemmel követjük az életüket, és nemrég láttam, hogy most némi támogatásra van szükségük, így gondoltam, karácsony közeledtével szervezek nekik egy gyűjtést.

- Itt a Plazma Pontnál a vezetőség nagyon pozitívan fogadta az ötletet, segítőkészek voltak, mondták, hogy itt nyugodtan lehet gyűjteni az adományokat, ráadásul minden munkatársunk, legyen az kutya vagy cicabarát, rögtön hozott némi adományt is.

- A leginkább kölyöktápra, konzervekre van szükségük, de minden segítség jól jön. Kaptunk már jutalomfalatokat, felnőtt tápokat, játékokat de etetőtálakat is, melyeket majd eljuttatunk a menhely lakóinak. A gyűjtést december 22-ig szeretnénk tartani, és nem csak a plazmaadóknak, ide tényleg bárki behozhatja az adományát, aki szeretne segíteni az állatkákon.

És ha már ott vagytok, egy cipősdoboznyi ajándékot is vigyetek, hiszen a kaposvári Plazma Ponton idén is várják a cipősdoboz adományokat december 26-ig, benne ajándékokkal, melyekkel rászoruló gyermekek arcára fognak majd mosolyt varázsolni!

Plazma Pont csapat, jár a dupla pirospont!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: