Régi-új telefonos nyílt a Petőfi utcai Aldi mellett - Elköltözött a Lux Phone

2021. 11. 25., Csütörtök, 13:15

Régi-új telefonos nyílt a Petőfi utcai Aldi mellett - Elköltözött a Lux Phone

A címben szereplő kifejezés arra utal, hogy bár maga az üzlet új, a pult mögött álló arcok már ismerősek lehetnek a telefonos berkekben jártaknak és a környékbelieknek egyaránt.

A Lux Phone név ismerősen csenghet egyeseknek, hiszen Péter és felesége Cinti, a saját mobiltelefonos üzletüket először a Corsoban nyitották egy évvel ezelőtt, így lehet, hogy párszor már szembejött veletek a név, vagy megfordultatok náluk valamiért. Ezt az üzletet cserélték most le, és ahogy az lenni szokott, egy nagyobb, kényelmesebb és szebb helyiségbe költöztek, mégpedig a Petőfi utcai Aldi közvetlen szomszédságába.

Mivel lassan már három éve vagyok a szakmában, és korábban a környéken is dolgoztam, így ismerős lehetek a környékbelieknek - mesélte nekünk Peti. Magát az üzletet már ugyan egy éve hívtuk életre, ide az új helyre az Aldihoz egy hete költöztünk. Szükség volt már erre a lépésre, egyre többen jártak hozzánk, és bővíteni szerettük volna az üzletet. Itt most egy nagyobb, szebb és igényesebb helyen tudjuk fogadni a vásárlókat.

Az üzletben tényleg találni mindent, amire csak szükség lehet mobiltelefonok, tabletek vagy akár okosórák terén. A telefontokok faltól falig sorakoznak, az üvegfóliák várják a telefonjukat féltőket sőt, olyan többrétegű, kerámia fóliáik is vannak, amiket tényleg szinte lehetetlen összetörni. Ezeken kívül természetesen a kiegészítők és egyedi tartozékok, töltők, és hordozható aksik is várják az új gazdáikat.

- Természetesen szervízeléssel is foglalkozunk, legyen szó telefonról vagy bármilyen okos-kütyüről, mindent meg tudunk javítani. Ugye azt hinné az ember, hogy a leggyakoribbak a törések miatti kijelzőcserék, de ez mostanában már nem így van, sokkal gyakoribb a töltőcsatlakozó probléma, amit néha megold egy-egy alaposabb tisztítás, de előfordul, hogy cserélnünk is kell. Ezeket a munka nagyságától függően órákon vagy napokon belül orvosoljuk.

Amikor az egyediségek után érdeklődtünk akkor a személyre-szabható tokokat mutatták, melyek egyre kapósabbak a fiatalok körében. 

Szeretik ha egyedi az is, amibe a telefonjukat bújtatják, így gyakran kérik, hogy nyomtassunk rájuk általuk választott képeket. Ezt közösen kitaláljuk, megtervezzük, aztán a megrendelést követő 2-3 napban már át is veszik nálunk őket.

Amiknek még elmondásuk szerint nagyon szezonja van, az a vezeték nélküli Bluetooth fülesek, headsetek melyekből szintén bőven sorakoznak a polcokon, ugyanúgy, ahogy az Apple termékei is megtalálhatók náluk.

A nyitási akciónk még hétvégéig él, így most még inkább érdemes belesni hozzánk, megnézni az új üzletet, hátha valamin megakad a szemük. De ha most valamiért lekésnék, akkor a hamarosan induló karácsonyi akcióink miatt érdemes lesz majd jönni hozzánk. Indítunk majd karácsonyi nyereményjátékokat is, ahol értékes termékeket sorsolunk ki a vásárlóink között.

Ha ezekről nem szeretnétek lemaradni jobb, ha bekövetitek őket Facebookon ITT.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: