2021. 11. 19., Péntek, 10:44

Nem akarták továbbvinni kocsival, sörösüveggel törte be a szélvédőt a falunapon lerészegedett férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség rongálás miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki dühében betörte annak az autónak a szélvédőjét, amivel haza akarták vinni.

A 30 éves férfi 2021 júliusában egy falunapon nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztását követően összeveszett az élettársával, akivel később gyalog indultak el a több kilométerre lévő lakóhelyükre. Meglátva őket, a nő testvére felajánlotta nekik, hogy autóval hazaviszi őket, azonban a férfi a kocsiban tovább vitázott a nővel, és meg is akarta ütni.

A sofőr végül megelégelte a műsort, ezért megállt és felszólította a férfit, hogy szálljon ki az autóból, mivel őt nem hajlandó tovább vinni. Az részeg férfi ettől bepöccent, és a kezében lévő sörösüveget az autó szélvédőjéhez vágta, amitől az pókhálósra törött

A Barcsi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel közérdekű munka kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság egyúttal kötelezze a vádlottat az általa okozott 72.300 forint kár megtérítésére is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: