2021. 07. 15., Csütörtök, 09:12

Durván megruházta részegen barátnőjét a balatonlellei benzinkúton

A 28 éves férfi részegen barátnője balatonlellei munkahelyére ment, a lány autójának motorháztetején őrjöngött, majd válogatott durvaságokkal bántalmazta.

A férfi 2021 júniusának végén a késő esti órákban otthonában barátaival piázott, majd kocsiba ültek és felkeresték a férfi barátnőjét, aki egy balatonlellei benzinkúton dolgozott éjszakai műszakban.

A részeg vádlott a lányt becsmérelte, a benzinkút üzletében kötekedett vele, majd a lány autójának motorház tetejére lépett, legurult róla, aztán a lányt többször felhívta telefonon és megfenyegette, ha magától nem megy ki hozzá, akkor kirángatja

A lány végül kiment, azonban a férfival nem tudott kommunikálni, mert a vádlott kiabált vele, több alkalommal arcon ütötte, leköpte, combon rúgta és hasba vágta.

Amikor a lány az autóját megkerülve el akart távolodni az agresszív férfitől, utána ment, hajánál megragadva a földre rántotta, ismét megrúgta és újra a hajába kapaszkodva húzni kezdte

A lánynak kis idő múlva sikerült felállnia, ekkor futva az üzlet felé menekült, de a vádlott az ajtóban utolérte. A férfi a bejáratnál már nem tudta bántalmazni a lányt, mert egyik munkatársa közbeavatkozott. A lány 8 napon belül gyógyuló hámfosztásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A Fonyódi Járásbíróság felfüggesztett fogház büntetésre ítélte az őrizetben lévő férfit.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: