2021. 05. 14., Péntek, 11:08

Barátnőiket is bevonta kifosztási kísérletébe a gátlástalan duó - Végül ájultra verték áldozatukat

Egy gátlástalan páros barátnőiket bevonva akart megkopasztani egy ismeretlent Balatonföldváron. A férfit a sztori végén ájulásig verték. 

Egy zamárdi szórakozóhelyen ismerkedtek meg

A 39 és a 34 éves férfiak élettársaikkal érkeztek a Balatonhoz. A sértettel Zamárdiban ismerkedtek meg az esti órákban egy szórakozóhelyen, akivel beszélgetni kezdtek, amelyből azt a következtetést vonták le, hogy a sértettnél nagyobb összegű készpénz van, illetve megtudták azt is, hogy a férfi barátaival egy balatonföldvári egységbe megy tovább szórakozni.

A barátnőiket használták csalinak

A vádlottak később a férfi után mentek Balatonföldvárra, ahol együtt italoztak, valamint a sértett a vádlottak beleegyezésével a nőikkel is táncolt. A férfiak ezt kihasználva valótlanul azzal álltak elő, hogy a sértett nem megfelelően viselkedett élettársaikkal, ezért az ekkor már esősen ittas sértettől 100.000 forintot követeltek.

Végül eszméletlenre verték az áldozatukat

Mivel a sértettnél nem volt annyi készpénz, az agresszív terheltek a megfélemlített férfit egy bankautomatához is elkísérték, és hogy fellépésüknek még nagyobb nyomatékot adjanak, út közben az idősebb vádlott többször ököllel arcon ütötte.

A sértett végül nem tudott pénzt levenni, hanem a nála lévő 10.000 forintot adta át, ennek ellenére a vádlottak addig ütlegelték, amíg elvesztette eszméletét, valamint a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló töréses sérülést is szenvedett.

12 év is kinézhet a történetért

Az ügyészség a jelenleg más ügyekben jogerős szabadságvesztés büntetésüket töltő vádlottak közül a visszaesőnek minősülő I. rendű vádlottal szemben 8 év börtönbüntetést, többszörös visszaeső társával szemben 12 év fegyházbüntetést indítványozott.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: