A mezőny legfiatalabbjaként szerzett ezüstérmet nemzetközi versenyen Mohácsi Zsófi

2021. 05. 11., Kedd, 09:35

A mezőny legfiatalabbjaként szerzett ezüstérmet nemzetközi versenyen Mohácsi Zsófi

A Kaposvári Autósport Egyesület 12 esztendős versenyzője szombaton Hatvanban állt rajthoz az Intertransport Kupa- Nemzetközi meghívásos quad és side by side short-track versenyén.

Mohácsi Zsófi nem először villogtatja meg tehetségét, városunk egyik legtehetségesebb fiatal versenyzője ezúttal ezüstérmet szerzett Hatvanban. A Kaposvári Autósport Egyesület versenyzője új quadjával, egy Honda TRX Ex 400 cc-vel junior kategóriában indult a három futamból álló versenyen.

- A Short track stílusában indulók igazi „gladiátorok”. A rajt vonalán sorban szorosan egymás mellet sorakozunk fel és bár ez a stílus több rövid körből áll, itt egy percre sem maradhat koncentráció nélkül a versenyző. Mint minden sorozatnak ennek is megvan a sajátossága, ami feledhetetlenné teszi néző és versenyző számára is ezt a sportot - mondta el Zsófi edzője és egyben édesapja Mohácsi Balázs.

Ezúton is szeretném megköszönni egyesületem támogatását Feitner Viktornak, a klub elnökének, hogy a tavalyi évben végig segítette a felkészülésemet és szervizelte quadomat. Továbbá Németh Kornélnak és a NémeTH Motorcross sulinak a kiemelkedő szakmai segítséget, edzésemet és különösen családomnak, édesapámnak Mohácsi Balázsnak, aki mindenben segíti a versenyzésemet.

A 2020-as év díjkiosztóján HQC Quad Cross stílusban Zsófi országos bajnoki sorozatban a MAMS hivatalos listán is jegyezve, a harmadik helyen végzett kategóriájában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: