2021. 02. 01., Hétfő, 15:00

Új szintre emelik Kaposváron az alakformálást - Bepillantottunk a Spirit of Beauty szalonjába

Decemberben futottunk bele az első posztjába a közösségi felületeken annak a beauty csapatnak, mely a 2020-as év végén kezdte el működését kicsiny városunkban, így gondoltuk, új év révén bekukkantunk hozzájuk, hogy szemügyre vegyük Kaposvár legújabb szépségszalonját és kezeléseiket, melyek között számos alakformáló és arckezelést is kínálnak vendégeik számára. 

A Spirit of Beauty szalon a Rákóczi tér 1-2. szám alatt kapott helyet, a Csiky Gergely színház főbejáratával szemben a Dózsa György utca végén. Míg az elmúlt évek esztétikai szalonjainak trendjére jellemző volt a minimál stílus, a fehér-szürke-fekete árnyalatok dominanciája, addig a Spirit of Beauty szalon csapata mindennek búcsút intett. A választott színekkel is szeretnék kifejezni a szalon hitvallását. Szalonjukban az elmúlt év sláger színei a zöld és a púder dominálnak, a zöld egyesíti magában a nyugalmat és élénkséget, harmóniára törekszik a belső és külső között az üzlethelyiség tágas tereiben és kezelőiben, így alkotva egy megnyerő, barátságos és modern külsőt az üzletnek.

A csapat elsődleges célja, hogy a csúcskategóriás gépekkel újdonságot hozzanak a város és környékén élő hölgyek és urak számára a test-, és arckezelés területén. Gépparkjukat úgy állították össze szakemberek és saját tapasztalatuk segítségével, hogy minden korosztály megoldást találjon felmerülő problémáikra. Legyen szó állóképesség növelésről, immunerősítésről, alakformálásról akár edzés mellett is, arcfiatalításról, arc-és test kontúrjavításról, bőrproblémáról.

Az egészségre és szépségre vágyókat egy szakmailag felkészült, 4 főből álló team várja jelenleg. A tulajdonos fontos célja, hogy csapatát elismert szakemberekkel bővítse és új, elérhető szolgáltatásokat hozzanak még városunkba.

Ne essetek abba a hibába mint mi, hogy a szó klasszikus értelmében vett szépségszalon vár titeket, a szalon inkább új lehetőséget a biztosít a piacon most elérhető legmodernebb gépekkel az alakformálás és arckezelés területén a már városunkban meglévő szakemberek munkája mellett, náluk a szépülés és az egészségmegőrzés más aspektusaira kínálnak alternatívákat.

Így például az évnek ezen részén aktuális szőrtelenítésre is, amit az egyik leghatékonyabb Dióda lézerrel végeznek, amelyre eddig nem volt lehetőségetek Kaposváron: a dióda lézer technológia a legalkalmasabb a tartós szőrtelenítésre és melynek közreműködésével amellett, hogy elbúcsúzhattok a szőrszálaktól, úgy a gyanta vagy borotva használata utáni gyulladásoktól is.

Számos hölgy és úr újévi fogadalma között szerepel a fogyás, illetve a diétázás, mindennek elkezdéséhez szerezték be a Cocoon Wellness PRO készüléket, amellyel lehetőségetek van edzés mellett akár pihenőnapon is kalóriát égetni és az izmokat ellazítani, átmasszírozni, vagy akár hosszabb pihenő után állóképességet növelni, immunrendszert erősíteni. Van olyan élethelyzet, amikor nincs lehetőségetek, kedvetek edzeni még, de szeretnétek segíteni fogyókúrátokat, ez a gép a legmegfelelőbb választás. Akik nem bírják a szaunát is szeretni fogják, mert a géppel fokozatosan szoktathatjuk magunkat az egyre magasabb hőmérséklethez, még a fejünk a gépen kívül van, ahol egy arc levegőhűtőrendszer található, ami egy himalája sótömbbel van felszerelve, így kellemes sós levegőt biztosít. A sós levegő hatékonyan segíti a légutak tisztulását. A kezelés nagyjából 40 percet vesz igénybe, ahol személyre szabhatjuk a beállításokat, a kiválasztott állóképességhez és célhoz.

Többek között helyet kapott még a kezelőkben egy Body Roll készülék is, ami egy masszírozó gép és amelyhez hasonlóval már edzőtermekben is találkozhattatok. A szakszerű masszázs jelentősen hozzájárul az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzésében sőt, kiemelkedően hatékonynak bizonyul a rehabilitáció terén is. Segítségével növelhető az ízületek mozgástartománya, csökkennek a krónikus gerinc-, ízületi- és izompanaszok, fájdalmak. Javítja a testtudatot, a koordinációt, a sportolói teljesítményt, és még a narancsbőr elleni harcban is bevethető. Rendszeres használata nem csak a sportolók, de a mozgásszegény életmódot élők számára ajánlott, hiszen jelentősen enyhítheti az ülőmunkát végzőknél jelentkező nyaki- és deréktáji fájdalmat, merevséget, a nyirokpangást.

A PowerShape készülék, melyet kategóriájában legeredményesebbnek emlegetnek, többféle funkciót lát el. Fájdalommentesen juttatja a rádiófrekvenciás hőenergiát a bőr mélyebb rétegeibe, és a sejtanyagcsere-folyamatok serkentésével hatékonyan indítja be a zsírlebontást. Ez a kombinált technológia újszerű a testkezelésipari piacon, és jóval nagyobb vendégkör igényeit kiszolgálja, mint az egyszerűbb, egyfunkciós modellek.

Előnye még, hogy integrált rendszerének jóvoltából nemcsak a testformálás, hanem az arcfiatalítás terén is komoly eredményeket érhetünk el, a gép rendelkezik egy thermális arckezelő fejjel is, amely elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását.

Szolgáltatásaik között szerepel még a Hullámmasszázs gép, ebből is a szakterület vezető gyártóját választották. Nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik arról, hogy az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürülhessenek a szervezetből, egyéni alkalmazása is ajánlott különböző egészségügyi problémákra is.

Nem mehetünk el szó nélkül jövőbeli terveik mellett sem, hamarosan bővül az arckezelések sora, amely össze tud állítani kompakt arckezelést azon vendégek számára is, akiknek érzékeny bőre miatt kíméletes ámde eredményes kezelés szükséges.

Pár héten belül hivatalos magánvérvételi pont lesznek szerződött laboratóriummal és vérvételi szakemberekkel, így tehát, ha kapunk egy beutalót vérvételre a dokinktól vagy szeretnénk csináltatni egy teljes vérképet, akkor elég lesz csak a Spirit of Beauty Rákóczi téri szalonjába időpontot foglalni, ahol hivatalos laboratóriumi vérvizsgálatokat végeznek majd rajtatok, allergológiával, immunológiával, hormonok vizsgálatával.

Ezeken felül még sok fejlesztés van folyamatban, amivel szeretnék a kaposvári elérhető szolgáltatásokat bővíteni nektek, hogy helyben is elérhessétek ezeket és ne kelljen órákat utazni hozzá, akár szabadnapokat kivenni miattuk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: